Ynt: Afl fardaki Led lerin normal farlara uygulanması
arkadaşlar ben size bu konuyu daha öncede acıklamıştım kendisinide blogta acıklamayı yapmış edition paketlerdeki gündüz farlarınızı 21w yakabilirsiniz bizim ampüllerimiz çift duyludur yani 5w yanabilir yada 21w yanabilir !! 21w yanması hiçbir sıkıntı yaratmaz ben 2 aydır 21w kullanıorum ve harika gözüküyor Philips BlueVision (4000ºK) ampülünü alın takın oraya ayarlattır serviste 21 w al sana led gibi ısık. YARDIM MI SAKARYA EKİN OTO Servis Şenol abi
koyacam bnm farların resmini hergün unutuyorum
Herkese bol Sans
aracın farını afl yapmak isterseniz servis ile görüşmemde afl farların röle,kablo işçilik filan tek far için 3000 tl olduğu ve afl sistemin %90 çalışacağını söylediler.
Vdt ayrı bir ampül almana gerek yok üzerindeki ampüller zaten 21 watt destekli fabrika cıkışı 5watt yanıyor sen onu 21 watt yapıyorsun programla canavar gibi yanıyor
Orjinal yazı sahibi: ata1905kan
Vdt ayrı bir ampül almana gerek yok üzerindeki ampüller zaten 21 watt destekli fabrika cıkışı 5watt yanıyor sen onu 21 watt yapıyorsun programla canavar gibi yanıyor
iyi de aracın üzerindeki farlar sarı renkte nasıl olucak philipsin o cristal ampülünü almıcakmıyım
Yorum