Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Soundracer

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Soundracer

SoundRacer ürününün detaylı anlatımı deneme videosu.... Ürün hakkında sağlıklı fikir vereceği kanaatindeyim..

http://www.youtube.com/watch?v=Q7VmEVTz5Gs#ws

Yorum

Orjinal yazı sahibi: galibey
      SoundRacer ürününün detaylı anlatımı deneme videosu.... Ürün hakkında sağlıklı fikir vereceği kanaatindeyim..

http://www.youtube.com/watch?v=Q7VmEVTz5Gs#ws
      hocam istanbulda boş fm bandını bulabilecek miyiz? kanaatimce istanbulda cızırtı sorunu olacaktır.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Fena bir uygulama değil. Ama motor sesinin gerçekçiliği beklediğim kadar başarılı değil. Eski tip araba yarışlarındaki sesler gibi olmuş. diğer bir sorun da özellikle V8-V12 lerde araç orjinali kadar çabuk hızlanamadığından bazı zamanlarda komik sesler çııyor

Yorum

Aslında denemeniz lazım... Ekran başında videoyu izlerken biraz daha eleştirel olabiliyor insan. Ama arabayı sürerken kulağınızda sürdüğünüz arabanın devriyle örtüşen motor sesi, hele de sevdiğiniz bir motor sesiyse, gayet güzel bir tatmin oluşturuyor. Sonuçta bir Ferrari ya da Mustang almıyorsunuz. Araba da bir Ferrari ya da Mustang değil. Ama trafikte giderken birisini sollamaya kalktığınızda sonuçta bir adrenalin oluşuyor ve o an arabanızın orjinal bir Ferrari kadar çabuk hızlanmadığını siz de bilirsiniz ama bu önemli değildir, önemli olan geçip gitmektir. İşte o zaman abartılı ve komik bulduğunuz ses gayet keyifli gelir.

Yorum

Bu ürünü Ongun Bey'den aldım. Ben ford mustang V8 modelini aldım ve focus aracımda kullanıyorum. İnanılmaz keyifli. Doğru frekans seçerseniz parazit yok oldukça net. Ankara'da 88.2 frekansında kullanıyorum. Aracımda sürekli olarak takılı. Canım sıkıldığında ayarladığım radyo kanalına basıyorum çok keyifli. Özellikle düşük devir v8 homurdama sesi inanılmaz gerçekçi. Diğer modelleri de güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Eksoz fiyatına kimseyi rahatsız etmeden PS3 oynar gibi araba kullanıyorsunuz...

Yorum

İşleniyor...
            X