Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Soundracer

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Soundracer

Pozitif de algılanmıyor mesaj.

Yorum

85TL bu ürün için ucuz bir rakam değil ki.Siz alabilirsiniz Onur'un mesajında olumsuz birşey yok...

Ürün güzel,eğlenceli olabilir ancak o fiyat bence değmez.
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

töbe töbe daha neler duyacaz görecez ihihi
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

85 lira çok hakkatten ya

Yorum

internet sitelerinde ürünü birkaç arkadaşdan duymuştum türkiyede olduğunu <öğrendim ve net üzerinden 130 tlye bu üründen aldım arkadaşımda aldı ben v8 aldım o lexus auxlu modelini aldı ikimizde araçlarımızda denedik iğrenç mal netteki seslerla alakası yok sinek vızıldaması gibi ses çok parazit alıyor ürün. ürün okadar parazitliki bunu videolarlada görün ses zaten konsol oyunlarında bile çok daha iyi gerçek v8 v10larla sesin alakası yok alıcak olan arkadaşlar almasın kesnlikle alıcak olan dostlarınızada aldırmayın aldık paramız çöpe gitti
            http://www.youtube.com/watch?v=KjTtAzoN_Q0#

Yorum

"sting" adlı kullanıcının dikkatine...

Merhabalar...

Ben SoundRacer Türkiye distribütörüyüm. Öncelikle ürünle ilgili yaşadığınız hayal kırıklığı için üzüntülerimi belirteyim.

Bu yazdıklarımı müşteri memnuniyeti açısından değerlendirmenizi rica ederim. Size sormak istediğim birkaç soru olacak.

1- Ürünü hangi bayimizden aldınız? Ve memnuniyetsizliğinizi dile getirdiğinizde size nasıl davrandılar?
              2- Ürünü iade etmek istediğinizi belirttiniz mi? Belirttiyseniz, ne sebeple reddedildiniz?

Lütfen cevabınızı forum üzerinden yazınız ki, okuyacak diğer kullanıcılar da doğru fikir sahibi olabilsin.

Saygılarımla

G. Ongun Alibeyoğlu

Yorum

Bende Andoroid (XL R8) için bir uygulama var ve ben kullandım baya gürültülü ve keyifli çalışıyor https://play.google.com/store/apps/d...bWVzLnhscjgiXQ..

Yukarıdaki ürün aracın devrini altörnötrden aldığı sinyalle yapıyor diyor en sağlıklısı obd den bağlantı kurması lazım yada %100 olmasada %70-80 doğruluk paı ile Gps kullanarak matematiksel olarak tahmin etmesi gerekiyor XL R8 programı GPS 'e göre sesi değişitiriyor bir gün buluşmalarda demo yapabilirim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sting
                  internet sitelerinde ürünü birkaç arkadaşdan duymuştum türkiyede olduğunu <öğrendim ve net üzerinden 130 tlye bu üründen aldım arkadaşımda aldı ben v8 aldım o lexus auxlu modelini aldı ikimizde araçlarımızda denedik iğrenç mal netteki seslerla alakası yok sinek vızıldaması gibi ses çok parazit alıyor ürün. ürün okadar parazitliki bunu videolarlada görün ses zaten konsol oyunlarında bile çok daha iyi gerçek v8 v10larla sesin alakası yok alıcak olan arkadaşlar almasın kesnlikle alıcak olan dostlarınızada aldırmayın aldık paramız çöpe gitti
                  http://www.youtube.com/watch?v=KjTtAzoN_Q0#
                  Büyük şehirlerde hiç çekmeyen bir kanal bulmak mümkünmüdür ? Belkide parazit bu yüzdendir

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Bende Andoroid (XL R8) için bir uygulama var ve ben kullandım baya gürültülü ve keyifli çalışıyor https://play.google.com/store/apps/d...bWVzLnhscjgiXQ..

Yukarıdaki ürün aracın devrini altörnötrden aldığı sinyalle yapıyor diyor en sağlıklısı obd den bağlantı kurması lazım yada %100 olmasada %70-80 doğruluk paı ile Gps kullanarak matematiksel olarak tahmin etmesi gerekiyor XL R8 programı GPS 'e göre sesi değişitiriyor bir gün buluşmalarda demo yapabilirim
                    fatih abi onu istiyorum
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      Orjinal yazı sahibi: FacomX

fatih abi onu istiyorum
                      Neyi istiyorsun anlamadım

Yorum

Beni istiyormus :P haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                          Beni istiyormus :P haha
                          Seni ne yapsın adamın doğal gazla çalışan arabası yok

Yorum

Büyük ihtimalle fm transmitter yüzündendir. Çoğu şehirde artık boş kanal yok ki. Ara kanala da ayarlasanız frekanslar karıştığı için cızırtı olabilir. En iyi yöntem önce Aux sonra da OBD.

Yorum

Saab ın El Freni Düğmesi, Direksiyonun Üzerindeki Kumanda Düğmeleri Bizimkilerle Ne Kadar da Birebir Örtüşüyor. Simidi de Çok Benzer. Kim Kimden Kopya Çekti Acaba??

Yorum

saab da gm in markasi idi aslinda bu tur benzerlikler vw grubunda da var maliyeti dusurmek ve daha fazla kar icin ortak malzeme kullanimi yapiyorlar

Yorum

İşleniyor...
                                X