Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition aracımızı Cosmo'laştırmaya kalkarsak...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Edition aracımızı Cosmo'laştırmaya kalkarsak...

Neyse Tolga kardesim umarim sen yaptirirsin ve sorunsuz olur....Ama bana gore orjinali cok daha farkli duruyor....ama amac sorunu cozmek oyle de olur boyle de. Ben her zaman ki gibi zoru seviyorum ve yapabilirsem benden mutlusu olmayacak. Ama herkes kendine gore bir cozum gelistirebilir. Cozemzsemm bir sekilde eski xenonlarima ve portakal rengi amerikanlarima geri doneim. Cunk o da beni cok ciddi tatmin ediyordu....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Sedat kardesm sonradan yapilan mercekten bahsediyorsan sonuna kadar varim... Ancak philips xenon ve portakal rengi ampul inanilmaz şık duruyor . Hatta bircok kisi bana bunun orjinalde olup olmadigini sordu. Gecekten eski kasa 5 sersinin orjinal farinin bir benzeri seklinde goruntu veriyor. O yuzden bunun iin doyorsan san pek katilamaycagim. Bu arada bugun philipsin gunduz ledi icin yeni gelen bir ledini tnittilar bana eger o sorunsuz calisirsa cunku ara parclarla birlikte getirmiler, sizlere temin edebilirim. Bu konuda da bilgi vercegim .
      utku kardeş philipsin gündüz ledi dediğin bizim gündüz ampullerinin yerine takılacak olanlardan mı?
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bülent abinin farlar su aldıysa yapan kişinin hatası yada kötü işçilikten olmuştur. dikkatli işçilikle birşey olmaz, düzgün biçimde far camı açıp kapatabilen çok sayıda insan var.
        aslına bakarsanız asıl çakma xenonlar H serileri oluyor, sonradan yapılan mercekli xenonlar dış görünüşünden dolayı çakma dense de aslında kullanım olarak gerçek, görüntü olarak özgün ve el yapımı farlar benim gözümde.
        kim ne derse desin, h7'ler nasıl aydınlatırsa aydınlatsın işin doğrusu mercek+d1s/d2s ampuldür
        bu konuda bilinçlenenler reno 12'ye, vosvos'a, hatta motosikletlerine bile mercekli xenon takıyor
        örnekler: http://www.geceucusu.com/forum/9-xenon/

merceğin farkı ortada

InsigniaTEAM

Yorum

Evet Volkan kardesim aynen orya takilan. Daha yeni gelmis .sorun cikarmasin diye ara bir aparatla gondermisler. Japon yapimi kaliteli bir malmis. Anck edition arabanin birinde deneyecekler. Sorun cikmaz ise bana haber verecekler. Ben de size yazarim.....

Yorum

Utku abi. Portakal rengi ampulleri tam nerden temin etcem. Senden haber bekliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Evet Volkan kardesim aynen orya takilan. Daha yeni gelmis .sorun cikarmasin diye ara bir aparatla gondermisler. Japon yapimi kaliteli bir malmis. Anck edition arabanin birinde deneyecekler. Sorun cikmaz ise bana haber verecekler. Ben de size yazarim.....
              tamam utku kardeş. o zaman bende senden haber bekliyorum.
              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

bu geceucusu sitesinde ampül gibi geri dönüşümlü mercek varmış.farın içini açıyoruz merceği ampül yuvasına takıyoruz kapatıyoruz arkadan xenon ampülü takıyoruz filan. güzel bişeye benziyor ama farın içi açılıyor yinede..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  1, 3, 5, 6, 11 hariç diğerlerini yapmak mümkün.

bunların içinden de;
                  1- belki eklenebilir
                  3- şimdilik mümkün değil
                  5- şimdilik mümkün değil
                  6 -şimdilik mümkün değil
                  11- belki mümkündür ama koltuklar pahalı olduğu için yapmaya değmez
                  Çağrı abi erken konuştu :P

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Azim herşeyin üstesinden gelir bence, stil paketle editiona mercekli xenon eklenebiliyor diye biliyorum. Ama ne kadar duyarlı olur onu bilemem
                  Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Arkadaslar bugun yine gunumun tamamini serviste gecirdim. Tam artik eve geri doneyim derken chevrolet clubtan Ankara sorumlusu arkadaslardan biri ve yaninda Burak bey isimli bir byefendi cikageldiler. Chevrolet clubtan arkadasla daha onceleri tanismis birkac kez de muhabbet etmistik. Daha sonra servis muduru Ufuk beyle birlikte yanlarina gittik. Chevrolet clibtaki arkadaslarin elektronik modifiye uzerine uzun suredir calistiklarini biliyordum. Sonradan muhabbet git gide koyulasti ki Burak bey elektronik ve yazilim konusunda uzman oldugunu ve chevrolet cluba cok ozel seyler hazirladigini ogrendim. Ayrintilarina girdik inanilmaz ve akla gelinmeyecek seyler hazirlamislar ve yakin zamanda tamamlayacaklar. Tabii ben de bos dururmuyum kendisinden insigniaya yonelik elektronik modifiye istedim. O da inanilmaz seyler soyledi .tabii bu daha reellesmeden direkt soyleyemiyorum ancak bBurak beyle irtibati koparmazsak ki bundan sonra muhtemelen opis garage icin birlikte calisacagiz cok degisik seylerle karsilasacagiz. Burada konusu gecen en onemli konulardan biri de farin aktivasyonu idi. Bnu tum fonksiyonlar olmadan uzun kisa led ve d sag sola donme olacak sekilde ugrasabilecegini ve cozmesinin cok zor olmadigini ancak zaman alacagini soyledi. Yani ilerleyen donemde belki de farlara sahip olmak ve cok cuzi miktarlar harcamak guzlim farlarin goruntusune sahip olmak ile es olabilir. Ancak kesinlikle evet diyemiyorum. Onceden de dedigim gibi cabaliyorum. Ayrica edition sahibi olan arkadaslara mujdem olsun ki ilerleyen donemde muhtemelen edition sahibi olduklari icin oldukca eglenceli seylere sahip olacaklar. Burdan sadece sunu soyleyebilirim navigasyon sistemi taktirmayin bir iki ay bekleyin. Cok daha iyi seylere sahip olacaksiniz........saygilar sevgiler

Yorum

Utku teşekkürler , bayağı uğraşıyorsun. Ayrıca ben sonradan mercek uygulaması hakkında yazmıştım. Tabii ki benim şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak istemem.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yooosorun yok. Estagfurullah . Ben kafayi yerim bunula ilgili kesinlikle olmaz demedikden sonra pesini birakamam. Ama sunu soylemem lazim editipin aralara sonradan takilacak navigasyon uyugulamlari ile ilgili inanilmaz seyler gordum bugun chevrolet cruze uzerinde. Ben de o yuzden navigasyon taktirmayanlar veya necvox taktiranlar beklesin diyorum. Aracimiz inanilimaz keyifli ozelliklere sahip olacak insallah. Bunun tam belirginlesmesiyaklasik 1 ayi alir.yanliz cozumlenirse bu olay yolculuklar araba kullanmak baya keyifli olacak.

Yorum

Utku kardeşim nasıl bişeymiş bu navigasyon bende merak ettim şimdi belki bende düşünebilirim okadar değişik bişeyse.ben genelde telefonumdaki navi.yi kullandığım için hiç ihtiyaç duymadım ama seni baya heycanlandırmış bu navigasyon demekki baya farklı bişey.
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

utku kardeş gündüz farı led ampulla ilgili bir gelişme var mı???

Yorum

Farlar elde de daha birvrabada denememisler. Navigasyon cihazi olarak dusunmemek lazim .bir bilgisayar bir data merkezi veya kontrol unitesi olaak dusunmek lazim.....

Yorum

Utku hocam, bu işlere vakit harcıyorsun teşekkürler. Senden gelecek haberleri sabırla bekleriz. Bu far işi sırf parayla değil, emekle de çözülecek. Senin uğraşının hepimize inşallah güzel faydaları olacak.

Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                                VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

İşleniyor...
                                X