Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition aracımızı Cosmo'laştırmaya kalkarsak...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Edition aracımızı Cosmo'laştırmaya kalkarsak...

Su an bufar motoru sistemini en uzman elektronikcilerle tartisiyoruz. Onlar bile 3 saniyede bir degisen akimla calisan ve de surekli kendinde degisiklik yaratan boyle bir sistemin tam bir arge isi oldugunu ve gerceketen biraz zaman gerektirdigini .bunun icin de kimsenin zamaninin olmayacagini soyluyorlar. Aletin kaliperini acan motor bile akive edilemiyor. İki tane far parcaladik. Her yon icin ayri ayri bir Motor mekanizmasi var. Bu far uzerine calismaya basladiktan sonra bir kez daha araclarimiza hayran kaldim. Bu fiyata boyle bir far sistemi inanilmaz....bosuna en iyi far odulunu iki senedir almiyor....

Yorum

Ama bunu cozmezsem bana uyku yok. Vallahi kac gundur kafayi yiyecegim.iki tane far motoru buldum zar zor ...onu da yerlestirmek cok zor. Halledecegim insallah. Yanliz halledince bu ise girecek arkadaslar icin baya bir data olacak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Ama bunu cozmezsem bana uyku yok. Vallahi kac gundur kafayi yiyecegim.iki tane far motoru buldum zar zor ...onu da yerlestirmek cok zor. Halledecegim insallah. Yanliz halledince bu ise girecek arkadaslar icin baya bir data olacak.
        kesinlikle. clapclap
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Kyolic arkadasim iyi hos hesaplama yapmista beyin 100 lira yazmis. 1 hangi beyin xenon mu far mi? Cunku alette hem xenon beyni var hem de far beyni. Far beyninin maliyeti 1000 lira civarindadir. Onun haricinde editionin kablo sitemi kesinlikle tutmuyor cosmo fariyla tutmadigi icin de farin hicbirseyini calistiramiyorsun. O yuzden duz mercekli xenon hesaplasi oldukca yanlis..... Burda amac olayi cozmek ancak olay o kadar kolay degil....

Yorum

Aziz yapıp çalıştırdığını söylemiş:

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Biz de ayni seyi yapmaya calisiyoruz zaten. Yanliz manuel dahi yukari asagi yapamiyorsun. Bu da tuv tarafindan kabul gormeyen birsey. Ayrica aziz kardesim far acmak zorunda kalmis diye biliyorum. Yani farin arka kismi aciliyor ve bir sekilde kalipere o parca eklenmeye calisiliyor. Ayrica o motor o kadar kolay bulunmuyor. Ledle kisa zaten dogru ellerde aktive oluyor. Sorun uzun ve seviye ayarlamasinda.......yani o kadar kolay degil...

Yorum

Yanliz manuel dahi yukari asagi yapamiyorsun.
                Aziz de mi bulamamış buna çözüm? Muayeneden geçmeyecekse anlamı yok.

O zaman bu yolla çözeceğiz 400TL'ye:

Yorum

Aziz en son kaç ay önce yazdı . Bir dahada haber yok. dknow

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben yazistim azizle. Manuel ayari yapamazsinz .Cunku ona uygun motor yok.......

Yorum

Ben yazistim azizle. Manuel ayari yapamazsinz .Cunku ona uygun motor yok.......
                      O zaman yatar o iş. Muayeneden geçmeyecek farla uğraşamam o kadar.

Bülent yaptırmış sahibinden.com'da ilan veren elemana:

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

(sayfadaki 18. mesaj)

Bu çözüm de fena değil 400 TL olduğu düşünüldüğünde.

Yorum

Benc philips xenon tktirmak merceksiz cok daha guzel. Ben 2 sen kullandim hem de amerikan portakl rengi ampullerle arabyi cok guzel gosteriyor. Sonradan fara uydurulan mercek uygulamalari cok cakma duruyor ve sorunlu oluyor. Benim bildigim Bulent abinin arabasi su almisti. Bence bunlar gercekten cakma. Cosmo farinin en guzel ozelligi yan ledleri bence. Bu nedenle eger cosmo fari olmayacaksa 6000 k philips xnon ve amerikan portakal ozellikle koyu renkte super duruyor....

Yorum

philips 5000k xen drive xenon kullanıyorum.yeni taktırdım. far yükseklik ayarımda çalışıyor.tek kelimeyle harika.gündüz farlarında suan beyaz ışık veren mavi camlı ampul var. ayrıca ebaydan canbus özellikli olduğu ileri sürülen led ampul sipariş ettim. 7443 t20 5w 21w. hafta sonu olmadı diğer hafta başı gelir. eğer dedikleri gibi arıza ışığı yakmazsa tadından yenmez. gerçi kolu çevirdi mi arıza ibaresi gidiyor ama olsun olayın psikolojik tarafıda önemli)) yakmazsa iyi olur...
                          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Ya orijinal yada hiç! Kızmazsanız Apache işi gibi olduğunu düşünüyorum . hiho

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sedat kardesm sonradan yapilan mercekten bahsediyorsan sonuna kadar varim... Ancak philips xenon ve portakal rengi ampul inanilmaz şık duruyor . Hatta bircok kisi bana bunun orjinalde olup olmadigini sordu. Gecekten eski kasa 5 sersinin orjinal farinin bir benzeri seklinde goruntu veriyor. O yuzden bunun iin doyorsan san pek katilamaycagim. Bu arada bugun philipsin gunduz ledi icin yeni gelen bir ledini tnittilar bana eger o sorunsuz calisirsa cunku ara parclarla birlikte getirmiler, sizlere temin edebilirim. Bu konuda da bilgi vercegim .

Yorum

Nesi apaçi ya fıstık gibi işte:

Yorum

İşleniyor...
                                X