Cosmo Farlar 1500 TL (çıkma)
Piyano Lake veya Kibo Ağacı Konsol 600 TL
Krom Kaplı Kapı Kolları 50 TL
Çift eksoz 200 TL
Shark Anten 250 TL
2600 TL.
Bu şekilde dış görünüm tamamen Cosmo'ya dönüşüyor.
Bildiğim kadarıyla sadece 1.500 tl ye çıkma far alarak far işini halledemiyoruz ne yazık ki..
1500 tl ye sadece çıplak farları veriyorlar. para tutan kısım xenon beyni ampulu vede uzunlar için far motoru(çıkma bulmak lazım.taktıran arkadaşlar var. astra h kasanın ve bmw x5in uzun far motoru oluyormuş) bunlarda eklenince 4000tl ye yaklaşıyor. serviste orjinal taktırayım dersen 6000tl yi buluyor.
6000tl üste koyup cosmo almak daha mantıklı...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Valla dostum 900 TL demişsin ama bu işin 1.500 TL ye biteceğini bilsem şu anda hemen ödemesini yaparım peşin peşin. AFL falan umrumda değil ama görünüşü uzunu, kısası, merceği, ledleri 1 e 1 cosmo farı gibi olsun tamamdır. Ama 3.000 Tl altında bunun gerçekleşebileceğini düşünmüyorum.
Valla dostum 900 TL demişsin ama bu işin 1.500 TL ye biteceğini bilsem şu anda hemen ödemesini yaparım peşin peşin. AFL falan umrumda değil ama görünüşü uzunu, kısası, merceği, ledleri 1 e 1 cosmo farı gibi olsun tamamdır. Ama 3.000 Tl altında bunun gerçekleşebileceğini düşünmüyorum.
O zaman sen yaz fiyatları kalem kalem. Ben yazdım işte fiyatlar bunlar diye. Yukarıdaki listede sıralananlar dışında başka parça yok gereken. Yanlış ise düzelt listeden. Doğrularını yaz fiyatların.
Abi bunlar zenon görünümlü, beyaz ampul. Philips kitlerin en uygunu die 350 tl'ye ben aldım. Bu fiyata aldım die de gayet sevindim. Her marka zenon kitini de bizim araçlara uygulayamayız. 2-3 markayı anca destekliyor. Onlarda pahalı ürünler. En iyiside Philips... Ama 40tl 100 tl 150 tl onlar biraz zor.
arkadaşım bu dediğin kit cosmo far yapısına uymaz. dediğin kit çinli arkadaşların h7 ampul yerine göre uydurdukları tiptendir. cosmo farda ds1 ampul ve beyin kullanılır. sadece bu ampulun tanesi 200-250 tl http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...-K-Xenon-Ampul
orjinali tabiki.
demem su bu iş 1500tlye çok zor...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Geriye sadece beyin kaldı. 100 TL'de o olsa, 1650 + 100 = 1750TL.
1500 değil 1750TL'ye maloluyor eğer beyin 100 TL ise.
Var mı başka yanlışlık hesapta?
ismini bilmediğim için kyolic diye hitap ediyorum kusura bakma... arabalarımızda genelde philips xenon beyin takılıyor cosmo farlara..biraz araştırdım D1S/D1R Ballast
250 dolar. sıfır ve orjinali.http://www.hidxenonlights.com/d1s-hi...-ballast-p-219
tanesimi çifti mi orasını anlamadım...
eğer bütçen uygunsa su nada bak bi derim
Arkadaslar hic oyle dusundugunuz gib degil .inanilmaz bir far sistemi ile karsi karsiyasiniz. Uzun far kolay kolay halledilemiyor. İnanilmaz farkli bir sinyalizasyon var, bunu ancak cikma astrah motoru veya bmw x6 far notorunu dogru ellere verebilirsenz uzun aktivasyonu yapilabilir. O da gercekten zor . Ben hala halledemedim..... Bunun uzerine deli trabzonlu yanim devreye girdi ve afl yi arastirdim tam tamina 7500 litalik bir butce cikti karsima. Yani gorunum super kisa ledler super ancak zun cok zor. Ayrica manuel ayar calismiyor ve bu da tuvden gecmeye engel. Ama inat ettim cozecegim bu sorunu .yanliz sakin ucuz diye dusunmeyin. Bitun parcalarin simleri elimde . Bulacagim insallah....
Arkadaslar hic oyle dusundugunuz gib degil .inanilmaz bir far sistemi ile karsi karsiyasiniz. Uzun far kolay kolay halledilemiyor. İnanilmaz farkli bir sinyalizasyon var, bunu ancak cikma astrah motoru veya bmw x6 far notorunu dogru ellere verebilirsenz uzun aktivasyonu yapilabilir. O da gercekten zor . Ben hala halledemedim..... Bunun uzerine deli trabzonlu yanim devreye girdi ve afl yi arastirdim tam tamina 7500 litalik bir butce cikti karsima. Yani gorunum super kisa ledler super ancak zun cok zor. Ayrica manuel ayar calismiyor ve bu da tuvden gecmeye engel. Ama inat ettim cozecegim bu sorunu .yanliz sakin ucuz diye dusunmeyin. Bitun parcalarin simleri elimde . Bulacagim insallah....
inşallah cabuk hallolur. ne far sistemiymiş bee
Yorum