utku bey bu yazılım uygulaması servıstemı olucak ve ıkıncısı astra j ler ıcınde gecerlı olucak mı ne olur olsun şaşmazda bırkac kere denedık yazılımı beceremedıler malesef 1,4 turbo astra lara sanırım cok sonra bu yazılım ıslemı uygulanabılcek heralde
Yazılım atılıyor ve Beyin (ECU) açılmadan oluyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
83 tl ye mal oldu. Yakında servise giricem zaten OEM bujiler 120 tl miş. Bunlar daha ucuza mal oldu.
Hem kimbilir belki ilerde yazılım yapar stoktan Chipliye terfi ederim.
83 tl ye mal oldu. Yakında servise giricem zaten OEM bujiler 120 tl miş. Bunlar daha ucuza mal oldu.
bak o olur yeni bir yazılım deniycem paşaoğlunda şimdiki yazılımımdan daha farklı bir yazılım beğenirsem senin aracada uygularız
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
bak o olur yeni bir yazılım deniycem paşaoğlunda şimdiki yazılımımdan daha farklı bir yazılım beğenirsem senin aracada uygularız
Bir dene bakalım. Yanlız detanasyon olmasın. Özellikle remap yapıldıktan sonra çevrim sonrası yanma odası içersinde sonrası yanmamış hava+yakıt karışımı kalıyor.
Bir sonraki çevrimde bunlarda yanıyor.Bu durum detanasyon yani motorda vuruntuya yol açıyor. O yüzden remp sırasında emme supabı ve egsoz supabı gecikme avansları çok önemli.
Volumerik verim yüksek olmalı. Yani birim zamanda ne kadar çok hava yakıt karışımı (taze dolgu) yanma odasına alınır ve birim zamanda ne kadar çok yanmış egsoz gazları dışarı atılırsa
o kadar çok verim artar motor düzgün çalışır. Aksi takdirde Motorda oluşan vuruntular ani patlamalara yol açıyor ve motor dengesiz çalışıyor. Sonuç malum.
Bir dene bakalım. Yanlız detanasyon olmasın. Özellikle remap yapıldıktan sonra çevrim sonrası yanma odası içersinde sonrası yanmamış hava+yakıt karışımı kalıyor.
Bir sonraki çevrimde bunlarda yanıyor.Bu durum detanasyon yani motorda vuruntuya yol açıyor. O yüzden remp sırasında emme supabı ve egsoz supabı gecikme avansları çok önemli.
Volumerik verim yüksek olmalı. Yani birim zamanda ne kadar çok hava yakıt karışımı (taze dolgu) yanma odasına alınır ve birim zamanda ne kadar çok yanmış egsoz gazları dışarı atılırsa
o kadar çok verim artar motor düzgün çalışır. Aksi takdirde Motorda oluşan vuruntular ani patlamalara yol açıyor ve motor dengesiz çalışıyor. Sonuç malum.
+1
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Bu arada LPG kullanan insigniacı arkadaşlara duyurulur. NGK nın LPG için özel bujisi var. Fiyatı bayağa pahalı ama sanırım Iridium olduğu için çok dayanıklı.
Наша уникальная свеча Twin Tip знаменует собой прорыв в технологиях свечей зажигания. Это первая в мире свеча зажигания с тонкими электродами, которые не сод...
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
stock arabada hiç bir fark yaratmaz orjınal bujıler yeterliydi ercüment
Volkan aslında denemek lazım bizim araçlarda şıkıştırdığın zaman siyah duman atıyor yanmanın yetersiz olmasındanmı yoksa başka bir sebepten dolayımı bilmiyorum ama bu bujileri takanlarda ben egzostan duman çıktığını görmedim ya gerçekten iyi yanma olduğu için yada araçtaki chipten dolayı bütün yakıt yanıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
stock arabada hiç bir fark yaratmaz orjınal bujıler yeterliydi ercüment
Volkan aslında denemek lazım bizim araçlarda şıkıştırdığın zaman siyah duman atıyor yanmanın yetersiz olmasındanmı yoksa başka bir sebepten dolayımı bilmiyorum ama bu bujileri takanlarda ben egzostan duman çıktığını görmedim ya gerçekten iyi yanma olduğu için yada araçtaki chipten dolayı bütün yakıt yanıyor
benimki hep atıyor haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
arkadalar benım arakadasa bujıler geldı yanı mehmet abının cıhazı baglayan fırmya fıat olarak 130 tl bılgınıze belkı toplu alımda daha uygun bısı yapabılırız
Yorum