Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Re-map revizesi ve buji değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Re-map revizesi ve buji değişimi

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
    Bu son işlemlerle beraber yakıt tüketiminizde ne denli değişikler oldu, bir de 1000-3000 rpm arasında güç ve tork eğrileri ne seviyelerde? Grafikte 3000 sonrası görünüyor çünkü. son olarak sizde cat iptali açık hava filtresi v.s varmıydı?
    İşlem daha çok yeni yakıt tüketimiyle ilgili bişey söylemek için çok erken fakat yakıtı optimum seviyede yakacağından biraz düşüş söz konusu olabilir. Bu arada aracımda downpipe ve orta cat iptali var. Alt devirlerdeki tork hissedilir derecede ama beni tatmin etmedi sebebide daha güçlü bir yazılım kullanıyordum arada ciddi fark var. Alt devirler için tekrar ufak bir oynama daha yapacağım..

Yorum

Anadolu grubu mart diye biliyordum ancak nisani beklememiz gerekiyor.. Nisan ayinda uygun sekilde ayarlamalari yapacagiz. Hatta ilk uygulamalari sadece insigniateam icin ayirtacagim.....ersin soz ilk sferlerden biri senin ihihi

Yorum

Elektrotları bakır dışında farklı bir metalden üretilmiş pahalı bujilerin avantajları/dezavantajları konusu çok tartışmalı bir mevzudur, nette küçük bir araştırma yapıp bu tartışmaları bulabilirsiniz. Özellikle herhangi bir tuning yapılmamış bir motorda standart bujilerden daha pahalı bir buji kullanmanın ek bir fayda sağlamadığı şeklinde çok sayıda yoruma rastlamak mümkün. Konuyu etraflıca araştırmadan masrafa girmeyin derim.

Yorum

Arkadaşlar bujilerin kırılması avans vuruntusundan kaynaklandığını (genellikle) öğrenmiş bulunmaktayım.. Vatana millete hayırlı olsun..
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Bujiler bunlar mı

OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

merhaba insignia nın bujileri ile astra j nin bujileri aynımı acaba 1.6 turbo için olursa bende bu bujilere bakmak istiyorum.
              2014 insignia 1.6 SİDİ cosmo

Yorum

birde resimlerde görünen buji kutusundaki kod bmw bujisi gözüküyor ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                  Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                  Bende ebayden sipariş ettim. Ama Adam OEM olanını önerdi. OEM biraz daha pahalı.
                  Ben yinede iridium olnanını istedim. 83 tl ye mal oluyor.

Gökhancım,bende istesem halledebilirmisin?
                  Bülent,

Benim bujiler gelsin, seninkileride temin etmeye çalışacağım.

Öte yandan teknik olarak önerilen bujiler NGK nın Opel için yaptığı OEM bujiler.
                  Yurtdışında OEM fiyatları 1-2 pound daha fazla.
                  Ayrıca Iridium bujiler bizim bujilere muadil vermiyor. Ama buji tırnak aralığı, buji boyu sanırım aynıki
                  Ustalar bu bujiyi kullanabilirsiniz demiş. Bence herkes satın almakta acele etmesin.
                  2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokhandinler
                    birde resimlerde görünen buji kutusundaki kod bmw bujisi gözüküyor ?
                    Siz esas daha ilginç olan noktayı kaçırmışsınız. BMW ama MOTORSIKLET BMW için kullanılıyor
                    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Anadolu grubu mart diye biliyordum ancak nisani beklememiz gerekiyor.. Nisan ayinda uygun sekilde ayarlamalari yapacagiz. Hatta ilk uygulamalari sadece insigniateam icin ayirtacagim.....ersin soz ilk sferlerden biri senin ihihi
                      Tamam Utku abi. Sabırsızlıkla o günü bekliyeceğim. Şimdiden teşekkürler...

Yorum

hakikaten motosiklet içinmiş çok enteresan demekki uyumlu ki kullanmışlar.

Yorum

Bujilerin İridium olması, uygun kablo veya bobin yapısı olmadan verimli olurmu araştırmak lazım.

Yorum

Tuning yapılanlarda durum nedir ? Bir bilginiz varmı ?

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                            Elektrotları bakır dışında farklı bir metalden üretilmiş pahalı bujilerin avantajları/dezavantajları konusu çok tartışmalı bir mevzudur, nette küçük bir araştırma yapıp bu tartışmaları bulabilirsiniz. Özellikle herhangi bir tuning yapılmamış bir motorda standart bujilerden daha pahalı bir buji kullanmanın ek bir fayda sağlamadığı şeklinde çok sayıda yoruma rastlamak mümkün. Konuyu etraflıca araştırmadan masrafa girmeyin derim.
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Benim kullandığım bujileri zaten genelde tunningli motorlara kullanıyorlar. Hatta 500-600 hp lik evolarda ve subarularda bile bu buji var...

Yorum

utku bey bu yazılım uygulaması servıstemı olucak ve ıkıncısı astra j ler ıcınde gecerlı olucak mı ne olur olsun şaşmazda bırkac kere denedık yazılımı beceremedıler malesef 1,4 turbo astra lara sanırım cok sonra bu yazılım ıslemı uygulanabılcek heralde

Yorum

İşleniyor...
                                X