Utku abi yemin ediyorum bu haberini duyunca havalara uçtum. Abi ne zamana gelir. Ben en geç marta kadar olmasından yanayım. Filtre ve buji de istiyorum aslında. Filtre ve yazılım ilk yapılacaklardan. Arabam 13.000 km de olduğundan bujiyi hemen değişmek gerekirmi bilmiyorum ama yazılım konusunda ne kadar mutlu oldum anlatamam. Hadi hayırlısı, tez zamanda gerçekleşir inşallah
Murat gule gule kullan beygirleri
Bujiler ile tork ve guc egrisi cok daha guzel olmus
Maks guc 6900 devirde geliyor bunu 6000 cekmek mukemmel olurdu
Ama oraya kadar da egriler guclu gorunuyor
Yine bir roll on yapariz insallah
Hakan hocam aslında daha güzel verilere sahiptik fakat dediğim gibi korktum biraz. Şimdilik parçaların adaptasyonu var biraz alıştıktan sonra aynen seninde dediğin gibi ufak bir yükleme daha yapacağız. Rollinge herzaman hazırız ama maşallah sende de Fatih hocam gibi İman power durumları var
Utku abi. Ben 15.000 bakımını. yıl dolduğundan dolayı 10.950 km'de yaptırdım. Eylül ayında. Arabayı aldığım gün yaptırdım. Şuan 13.100 km'deyim.
Önümüzdeki bakıma inşallah.
Önemli olan yazılım olayı ankarada ne zamana olur? Hava filtresi ve yazılımı yapmam lazım artık
Abi iyi diyosunda, beyni söktür tak para, Gel dynoya çık bi daha para. Araba 3-4 gün serviste yatacak, Birde araç üzerinde denenerek yapılması daha sağlıklı olur, Düzen tutmazsa bidaha gönder getir tak
Onun için ya İstanbula gelicem, Yada ankarada utku abiden haber bekliyecem.
Beyni söktürmek en son çarem abi...
Walla Utku cum harika haber bu. Ben de dört gözle bekliyorum. Buji, yazılım hoş olur ben de düşünüyorum. İstanbula gidecek vakit bulamıyoruz bir türlü. Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Bu arada yakinda girisimlerimiz tutarsa dyno ve yazilim olayini Ankaraya getirtiyoruz. Uzun suredir bu konuyla ilgili bogusuyorum opisle. Onlarda sagolsunlar kulak verdiler bana. Eger bir aksilik olmaz ise bu islemleri Ankaradada yapabilecegiz insallah. Bu da Ankarali arkadaslara mujde olsun.......
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum