Merhabalar, 2018 grandsport 1.6 dizel aracım için yazilim yaptırmayı düşünüyorum. Aklimda superchips ve remaps olmak üzere iki seçenek var. 2cr de güzel işler yapıyor ve müşteri memnuniyeti yüksek, ancak bu kasa ve motor için istenen fiyat superchips ile aynı, bu nedenle ben de daha eski ve kurumsal olmalarindan dolayı ve bu sefer superchips ya da remaps düşüyorum, ikisinin de sunduğu güç 2cr'nin sunduğunun altında, fakat bu da uzun vadede aracın daha az yıpranmasını sağlayabilir diye düşünüyorum. Bu kasa ile yazilim tecrübesi yaşayan arkadaşların ya da önceki kasaya bu markalarda islem yaptırmış arkadaşların kıymetli yorumlarını bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia grandsport için yazilim yaptıran var mi?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostHer şekilde ve şartta orijinalden yanayım, ne böyle bir işlem
yaptırırım ne de yapılmış arabayı satın alırım
Örneğin emek vermemek için ya da teknik bilgileri oraya kadar oldugu için turbo ya da enjektör basincina yuklenerek yazilim yapilan araclarin bu parçalarının ömrü cabuk bitiyor, yükü dengeli dağıtmak gerekiyor. Araştırdığınızda görüyorsunuz ki bizim araçlarda kullanılan parçaların toleransi yüksek. Örneğin şanzımanin limiti 420 nm, ayni motor bloğunun 160 hp/360 nmlik çift salyangoz turbolu fabrikasyon üretimi var, durma konusuna gelince benzinli 165 hp versiyonda aynı disk balata kullaniliyor vs. Dolayisi ile profesyonel bir yazılımin bundan kaynakli zarar verme olasılığının düşük olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Ben bu işe kafa yormuyorum,çünkü şöyle bir fikri sabit (idefix) sahibiyim.Koskoca Opel fabrikasının
(ki dikiş makinesinden başlayıp otomobil üretimine uzayan ciddi bir tecrübeleri var) mühendisleri bunu
düşünememişler de piyasadaki eğitimleri ve tecrübeleri her türlü tartışmaya açık meçhul kişiler mi
bulmuş yapmışlar? Bu arabayı en iyi tanıyanlar bu insanlar, gerisi laf-ı güzaftır vesselam
Yorum
-
Eski bir aracımı yazılımlı halde 6 yıl/90 bin km kullandım ve saat gibi tıkır tıkır sorunsuz çalışır haldeyken de sattım. Dediğiniz gibi yazılım ehil elde yapılırsa tadından yenmiyor. Ben bagaj kapağına isim yapmış firma adını bile yapıştırmak istemezdim.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View PostEski bir aracımı yazılımlı halde 6 yıl/90 bin km kullandım ve saat gibi tıkır tıkır sorunsuz çalışır haldeyken de sattım. Dediğiniz gibi yazılım ehil elde yapılırsa tadından yenmiyor. Ben bagaj kapağına isim yapmış firma adını bile yapıştırmak istemezdim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostBen bu işe kafa yormuyorum,çünkü şöyle bir fikri sabit (idefix) sahibiyim.Koskoca Opel fabrikasının
(ki dikiş makinesinden başlayıp otomobil üretimine uzayan ciddi bir tecrübeleri var) mühendisleri bunu
düşünememişler de piyasadaki eğitimleri ve tecrübeleri her türlü tartışmaya açık meçhul kişiler mi
bulmuş yapmışlar? Bu arabayı en iyi tanıyanlar bu insanlar, gerisi laf-ı güzaftır vesselam
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Eski aracınız neydi ve hangi firma yaptı.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Insignia 1.4T aracıma 2CR de yazılım yaptırdım, yazilimla ilgili bu zamana kadar hiç bir sikayetim olmadı. Bence mutlaka gidip firma sahibi Ümit beyle tanışın, fiyat noktasında da eminim yardımcı olacaktır. Bu arada Ümit Beye parasıyla dahi araca zarar verecek bir yazılım yaptıramazsinz, yapmaz. İçiniz rahat olsun.
Yorum
Yorum