Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cam Rüzgarlığı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cam Rüzgarlığı

2011 Model CDTI 2.0 İnsignia Cosmo için cam rüzgarlığı bakıyorum da, kullanan varsa tavsiyelerini alabilir miyim?

Ben aracımda kullanıyorum. Çok da memnunum. Krom çıta olanlardan aldım. Yağmurlu havalarda camı hafif aralayarak içeri temiz hava girmesi esnasında yağmurla uğraşmamak ayrı bir rahatlık..
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
      Ben aracımda kullanıyorum. Çok da memnunum. Krom çıta olanlardan aldım. Yağmurlu havalarda camı hafif aralayarak içeri temiz hava girmesi esnasında yağmurla uğraşmamak ayrı bir rahatlık..
      Kapı üzerinde krom çıta var zaten. Onun üzerine tekrar bir krom çıta geldiğinde kaba olmadı mı? Bazı yerlerde fitilin altına gelecek şekilde takılan rüzgarlıklardan bahsedilmekte. Nasıl oluyor bilmiyorum.

Yorum

Fitil altına takılanlar zamanla cam yukarı kalkarken fitile zarar veriyor. Eski aracımda o şekilde kullanmıştım.
        Benim şu anki kullandıklarım krom çıta üzerine denk geliyor yapışkan tarafı, o da ince krom. Nette aratınca bulabilirsiniz.
        @Murat

Yorum

Rüzgar citasi tercih meselesi.

Yağmurla uğraşmak için kimyasal solüsyon lar var uygulaması çok basit ve yağmurda camlar tertemiz böylelikle bir nebze daha güvenli yolculuk kalitenizi artirir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih hey, bahsini ettiğiniz yağmur solusyonundan aracımda kullanıyorum. Araç 80km civarı ve üzeri hıza ulaştığında yağmur damlaları yukarı doğru kayıyor. Silecekleri daha az kullanıyorsunuz. Bu ayrı bir güzellik.
            Benim bahsettiğim mevzu yağmurlu bir havada araçta camları açamazsınız ya içeri hemen yağmur damlaları girmeye başlar. Bu tarz rüzgârlıklar buna engel oluyor ve içeri de temiz hava girmiş oluyor.
            @Murat

Yorum

Evet yağmurlu havada cami açıp havalandırmak güzel olur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hiç kullanmayacağım, arabanın da estetiğini bozduğunu düşündüğüm bir şey Hondacılar yeterince kullanıyorhaha
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                  Hiç kullanmayacağım, arabanın da estetiğini bozduğunu düşündüğüm bir şey Hondacılar yeterince kullanıyorhaha
                  Tercih meselesi, ben de hic sıcak bakamıyorum

Yorum

İşleniyor...
                  X