Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yan sinyal

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yan sinyal

Bu aralar şansızlık yakamı bırakmıyor hayırdır inşallah .

Konuya dönecek olursam yan sinyal çercevelerim sabah işe giderken baktım 2 si de yok almışlar .Ne oluyor bizim insanlarımıza bir sinyal den ne elde edicen.

Ben bunlara opc yan sinyal çercevesi taksam arıza yakar mı ?

birşey olmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun hocam, benim sibop kapaklarımı bile çalıyorlar sürekli. Çareyi Çin'den bir poşet kapak sipariş etmekte buldum.

Yorum

teşekkürler bilgi için ,

sibop kapakları normal siyah , çocukların hoşuna gitmiyor sanırım kimse almıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: huseyineryigit View Post
          teşekkürler bilgi için ,

sibop kapakları normal siyah , çocukların hoşuna gitmiyor sanırım kimse almıyor
          Benimkiler de siyah; komik olan da bu. Ben çocukların aldığını düşünmüyorum hocam, bence alanlar yetişkin.

Yorum

Geçmiş olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post

Benimkiler de siyah; komik olan da bu. Ben çocukların aldığını düşünmüyorum hocam, bence alanlar yetişkin.
              Yetişkin neden alır ki , ya da onun kinide başkaları aldı sanırım. Sibop kapakları yer değiştiriyor sanırım Alyanlı olanlardan alıcam sökemezler

Yorum

İşleniyor...
              X