Beyler, makyajlı Insignia araçlarda Cosmo paket 18' jant ile gelirken Sport paket 19' jant ile fabrikadan halka arz ediyor. Şimdi benim aracım Cosmo idi. Fakat ben tüm Sport eklentilerini satın alıp taktım (bodykit). Fakat 19' Atom jant orjinal buldum satın alıcam. Ama bana söylenilen şu oldu. 19 taktığımda spor yaya ihtiyacım olacağı söylendi. Bununda çok sağlıklı olmayacağı kondisyondan düşüreceği söylendi. E şimdi bu 19' jant spor yaysız kullanılmayacak ise Sport donanımlar fabrikadan spor yay ile mi çıkıyor?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kafamda deli sorular
Collapse
X
-
Yay şart değil, fabrikasyon jantların dışına çıkıp spor görünümlü bir jant takınca "görüntü" iyileştirme amaçlı yay takılır. Sizin takacağınız 19" jant zaten orijinal olduğu için görüntü açısından abes durmayacak, yaysız da gayet güzel oluyor.
Yaya ihtiyaç olunacağı face'de bir grupta söylendiyse çok takılmayın oralardaInsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
-
Ben de bir şey sorayım o zaman, yeni konu açmaya gerek kalmaz.
Aracımda 18" orjinal jant var, + flexride var araçta.
Ben de 19 atom jant takmak istiyorum, ona göre de 245*45*19 lastik alacağım ilerde.
Bu durumda sorun çıkar mı, flexride açısından, ekstra ayar yaptırmak gerekir mi?
Bir de hllsaygili, bulduğunuz atom jantlar orjinal mi, öyle ise kaça ve nerden aldınız?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostBen de bir şey sorayım o zaman, yeni konu açmaya gerek kalmaz.
Ben de 19 atom jant takmak istiyorum, ona göre de 245*45*19 lastik alacağım ilerde.
Bu durumda sorun çıkar mı, flexride açısından, ekstra ayar yaptırmak gerekir mi?
Bir de hllsaygili, bulduğunuz atom jantlar orjinal mi, öyle ise kaça ve nerden aldınız?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostBen de bir şey sorayım o zaman, yeni konu açmaya gerek kalmaz.
Bir de hllsaygili, bulduğunuz atom jantlar orjinal mi, öyle ise kaça ve nerden aldınız?
6.500 TL
Yorum
-
Kara Murat hocam 19 jantta 45 yanak yerine 40 yanak tercih ederseniz lastiğin dış ölçüsü bire bir aynı olacağından herhangi bir ayar yaptırmanıza gerek kalmaz. hllsaygili abi yay ısıtma nedir bu arabada keşke spor yay atsaydınız. bu arada 2 3 cm düşük olması gerçekten güzel durur araçtaOPC Line Sport
Yorum
-
hllsaygili , modifiye çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.@Murat
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View PostKara Murat hocam 19 jantta 45 yanak yerine 40 yanak tercih ederseniz lastiğin dış ölçüsü bire bir aynı olacağından herhangi bir ayar yaptırmanıza gerek kalmaz. hllsaygili abi yay ısıtma nedir bu arabada keşke spor yay atsaydınız. bu arada 2 3 cm düşük olması gerçekten güzel durur araçta
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Aldığınız ürünlerin fiyatlarınıda ve nereden aldığınızıda yazarsanız daha dolu bilgiler almış oluruz sizlerden
Herkese modifiye çalışmalarında kolaylıklar dilerim1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Lastik ve jantlar bugün geldi ben de montaj balans felan gereken tüm işleri hallettim.
Lastikleri lastikcim.com dan aldım, nokian weather proof 4 mevsim. 2018 imalat. 245*40*19. Lastikler takılıp lastikçiden daha ayrılırken direksiyonda yumuşama hissettim ki aracımda 2 yıllık goodyear asimetrik vardı. En çok 15 bin km. kullandım.
Lastiklerle 170km hızlarda deneme yaptım. Araç içine gelen ses yaz lastiklerinden farksız. Yol tutuş ve frenleme de gayet başarılı buldum. Yağmurlu havada test ettim üstelik. Geriye nasipse kış performansı kalıyor. Onu da yazarım inşallah. Lastiklerin maliyeti kargo ücretsiz şekilde 5 bin tl.ye geldi.
Jantları sahibinden de 50 tl taşıma ücreti dahil 2800 tl ye malettim. İsteyen olursa tel.verebilirim. bijon ve göbek kapakları dahil geldi. Ben çok beğendim. Herhangi bir balans sorunu yok. Daha önceki insignia aracımda 2 kez farklı tip replika jant kullanmıştım ama balans sorunum olmuştu. Bu kez olmadı. Kısa zamanda foto paylaşım yaparım. Şu sıra hava yağmurlu..
not: herhangi bir yay v.b. müdahaleye gerek olmadı.@Murat
Yorum
Yorum