Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 1.4T LPG+2CR yazılım
Collapse
X
-
Benim aracm 1.4 T Atiker grand LPG var. AFR ayarı yazılım öncesi ve sonrası kontrol edildi. Stage1 de Motor gücü 190BG oldu, lastikte 170-175 arası birşey cikiyordu. LPG ve yazılımla alakalı şuana kadar hiç bir sorunum olmadı. LPG montajı yazılım öncesi ayarı Ankara Fark otogazda, yazılım Ümit Bağıran 2CR de yapıldı, yazılım sonrası AFR kontrolü Ahmet Nalbantoğlu tarafından yapıldı.
Yorum
-
2cr de yazılım atıldı. 210bg 320nm. Aşşagı yukarı 1500km oldu.Yakıtta ciddi tasarruf oldu.Güç olarak 180'likler çok rahat bir şekilde dikiz aynasında kayboluyor. Yüksek süratte kullanmıyorum,deneme yaptık sadece. Normal kullanımda araç çok keyifli,vites geçişleri daha seri,gaz tepkime daha hassas,vitesler kararlı. Keşke daha önce olsaymış dedim.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: av_avi View PostMerhaba arkadaşlar 1.4T, atiker Grand LPG li, 2CR yazılımlı bir Insignia sahibiyim. LPG ve yazılımla ilgili merak ettiğiniz hususlar varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
yazılım sonrası Yakıt tüketimi artışı 195 km motor hız kesmesi alt devirlerde cansızlık en az %20 arttı.. Motor sesi arttı.Aracımda lpg yok.. yazılım sonrası 186hp 260 nm tork denildi. orjinal halini arar oldum.
ilgi alaka sıfır, Sezgin isimli bir arkadaş ilgilendi. Benim için kötü bir tecrube oldu. Yazılım öncesi araştırıp gitmştim. 2 tane firma öne çıkmıştı, bunlardan birisi 2cr idi. Yazılımda bir şey mi atlandı bilemiyorum. Onlarda sormadı bende üzerine gitmedim. dyno sonuçlarınıda paylaşıyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aavp View Post
2cr bende aracıma yazılım attırdım.2 gün kullandım tekrardan stock yazılıma döndürdüm. 0 performans artışı.
yazılım sonrası Yakıt tüketimi artışı 195 km motor hız kesmesi alt devirlerde cansızlık en az %20 arttı.. Motor sesi arttı.Aracımda lpg yok.. yazılım sonrası 186hp 260 nm tork denildi. orjinal halini arar oldum.
ilgi alaka sıfır, Sezgin isimli bir arkadaş ilgilendi. Benim için kötü bir tecrube oldu. Yazılım öncesi araştırıp gitmştim. 2 tane firma öne çıkmıştı, bunlardan birisi 2cr idi. Yazılımda bir şey mi atlandı bilemiyorum. Onlarda sormadı bende üzerine gitmedim. dyno sonuçlarınıda paylaşıyorum.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum