Merhaba arkadaşlar 1.4T, atiker Grand LPG li, 2CR yazılımlı bir Insignia sahibiyim. LPG ve yazılımla ilgili merak ettiğiniz hususlar varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 1.4T LPG+2CR yazılım
Collapse
X
-
Merhaba. Uzun süreli özellikle yazılım hakkında yorumlarınızı bekleriz. 1.4 motoru zaten lpg ye uygun bir motor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Aslına bakarsanız LPG yazılımsız olmaz. Yazılım öncesi araç DYNO verileri lastikten ölçülen güç benzinde 122BG, LPG'de 120BG çıktı ve oluşan haritada LPG ayarımda anı yüklenmelerde %1-2 gibi çok düşük oranda fakire düşme durumu vardı. Demek ki oda olmasa araç benzinle birebir çikacaktı
Yorum
-
Yazılım firmasının tespit ettiğim %1-2 lik fakir kalan kısmı da sağolsun İstanbul'da LPGAYARİ.com sahibi Ahmet Nalbantoğlu düzeltti. Tekrar DYNO çıkıp ölçmedim ama eminim benzin LPG gücü birebir aynı çıkacaktır. İşini iyi yapan adamlar sayesinde ağız tadıyla biniyorum aracıma.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Arkadaşlar ben LPG montajı ve yazılım yaptırmadan önce uzun bir süre araştırdım. Gerçekten işinin ehlini bulup öyle girdim bu işe. %1-2 lik ayar için bile öğle arasında Avrupa'dan Anadolu yakasina geçtim. Sırf ayarı Ahmet Nalbantoğlu yapsın diye. Yani anlayacağınız bu iş biraz hastalık, merak işi.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Lpg benzine göre oktan sayısı daha yüksek olduğundan dolayı daha yüksek beygir gücü üretir. Örneğin benzinde 122 hp veren araç lpg sistemi yeterli beslemeyi yapabiliyor ise lpgde 125 hp civarı verir. Aynı şekilde lpgnin torku benzine göre bir miktar daha düşük çıkar.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum