Ben bu işlerden hiç anlamam ama şu an enjektör temizliği yaptırıyorum.Yarın servise gidince orada isteğinizi yerine getireceğim.Siz hangi şehirleşiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Modifiye ve Performans Hakkında Fikirleriniz.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostBen bu işlerden hiç anlamam ama şu an enjektör temizliği yaptırıyorum.Yarın servise gidince orada isteğinizi yerine getireceğim.Siz hangi şehirleşiniz?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostBen bu işlerden hiç anlamam ama şu an enjektör temizliği yaptırıyorum.Yarın servise gidince orada isteğinizi yerine getireceğim.Siz hangi şehirleşiniz?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seloselo View PostMerhaba , yazılım - remap tarzı bir uygulamada motor sağlığının yanında şanzımanın max torq dayanma seviyesini de unutmayın. Hangi tip şanzıman var arabanızda bilmiyorum ama şanzımanı sıyırmayın haddinden fazla torq yükleyerek.
Yorum
-
Araçlarımızdaki otomatik şanzıman yazılım sonrası tork kuvvetine dayanabilecek seviyedir. (Biturbo aracım standart 400 nm tork üretiyor ve aynı şanzıman var). Ancak; yazılım sonrasında şanzıman yazılımı güncellenmez ise (Türkiye'de yapabilen var mı bilmiyorum.) vites geçişleri ve tork konvertörünün kitleme yapmadığı düşük hızlarda vuruntu yaşayacaksınız. Bu hususu da göze alın.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostEnjektör temizliği söküp temizlenerek tam bir gün sürdü hepsi temiz çıktı ve bin liraya maloldu. Şu an yakıt pompası bekliyorum.Fakat gaz kelebeği temizliği performansta gerçekten farkettirdi.Şimdi Map sensörünü temizleteceğim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostEnjektör temizliği söküp temizlenerek tam bir gün sürdü hepsi temiz çıktı ve bin liraya maloldu. Şu an yakıt pompası bekliyorum.Fakat gaz kelebeği temizliği performansta gerçekten farkettirdi.Şimdi Map sensörünü temizleteceğim.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum