Duyuru

Collapse
No announcement yet.

apg 09 chiplendi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: apg 09 chiplendi

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
    Hayırlı olsun.Muhteşem bir his olmalı.Yakıt sarfiyatındaki değişikliğide zaman içinde yazarsanız sevinirim.Kazasız belasız ve arızasız kullanın inşallah.
    kerem bey teşekkürler, yakıt 3 gündür yükselişte, malum boşluğu bulduğum gibi yükleniyorum şuan, ondan yakıtım artmış durumda, zamanla alışınca yani hevesimi alınca yakıt ortalamasıda eski seviyeye döner bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Hasan kardesim hayirli ugurlu olsun. Sen de bizim kervana katildin.soyledigin seylerin aynisini yazilim sonrasi ben de yazmistim. Ozellikle dikkatimi ceken senin de sprinti kapatman ve 3. Viteste patinaja dusmen. Bunlar ayni verimi isaret ediyor. Bu da hos bir detay......

çok teşekkür ederim utku abi, alışana kadar kapalı olması daha sağlıklı gözüküyor, anlamadan araç fırlıyor altımdan, o değilde 2 gündür frenin yetersiz kaldığını hissetmeye başladım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
        Abi ilk yaptıracağım şey filtre + chip. İstanbula kış biter bitmez gelmeyi düşünüyorum ve gelemezsem de beyni söküp göndercem.
        Yanlız aklıma takılan bi kaç şey daha var.
        1 ) Şu anda yakıt tüketimim 10.8 ortalamam var. Genelde sakin bir kullanıcıyım. Fazla sıkıştırmazsak böyle bir chip yüklemesinde araca zarar verme olasılığı nedir ?
        2 ) Yakıt tüketimimde yine sakin kullanırsam bi artış veya azalış olurmu ?
        3 ) Kaç saatde yükleme işlemini gerçekleştirdiler.
        Tam benim istediğim olay, resmen tercüman olmuşsunuz derdime. K&N filtre ps chip tuningde mevcutmu ? Ankara da alıp mı gidiyim?
        Pm ile daha özel şeyler gönderebilirseniz daha memnun olurum.
        Şimdiden güle güle kullanın. Allah zarar - ziyan ve problem vermesin

ersin kardeşim, kısaca cevap vereyim; K&N hava filtresi ps chip tuningte mevcut, fiyat bilgilerini zaten paylaştım, bg olarak sadece hava filtresi 6-7 bg kazandırmakta, ankaradan almana gerek yok yani, ama yinede senin tercihin, burdaki fiyatı 200 lira olarak düşün, beyni buraya gönderirsen yardımcı olabiliriz hepimiz, toplam işlem 45 dak. sürmekte.... ama araçla gelmen daha sağlklı olur, dyno çıktısı alman açısından...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
          Hayırlı olsun Hasan kardeşim, güle güle kullan... İyi uçuşlar....

Uçuş Bröven benden

cemil abim çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            Hasan kardeşim güle güle kullan barbaros dokturmus yine çok iyi değerler almissin.

teşekkürler muratcığım, senin değerlerle karşılaştırdığında tork durumu nedir bakabilirmisin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              Hasan Kardes senin canavar cipli degilmiydi?
              Valla bu guc ve senin bilek ile amman dikkat derim
              Frenler icin de ozel birsey gerekebilir mi?

Tork inanilmaz olmus ama 350 nm ustu sanziman ailemizi zorlayabilir.
              Maksimum guc devri biraz dusmus
              Gidisini merak ediyorumbir buse video ile senlendirirsen sevinirim
              Tabi kar kis kalkinca
              Gule gule kullan beygirleri
              Volkan Hoca ile gidisinizi merak ediyorum

teşekkür ederim, chipli değildi abi tamamen stocktu, video çekmeyi bende istiyorum ama bu aralar istanbulda kar kış kötü yani, azcık havalar düzelsin video çekicem, sabah biraz yüklendim, dijital hız saati yetişemedi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                hasan bence geç bile kaldın hayırlı olsun
                teşekkür ederim emre abi, bilseydim böyle olucağını çok daha önceden yaptırırdım, anlatılmaz, yaşanır sadece

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                  Hasancım hayırlı olsun, tadını çıkar kardeşim...

teşekkür ederim abi...

Yorum

Hasan tekrar hayırlı olsun.
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                      Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                      Hasan hayırlı olsun. Aman dikkat. Torque değerlerin çok artmış. 350 n.m civarının üstüne cıkmamak gerek.

gökhan abi çok teşekkür ederim, bu tork artışı için nelere dikkat etmeliyim?
                      Debriyaj ve vites kutusu. Mümkünse torque'u düşür veya debriyaj baskı balataları kuvvetlendir.
                      Mümkünse drag değil rolling yap yourock

yani sert kalkışlar yada seri vites değişikliği yapmamalıyım, debriajı zorlamamalıyım, ölemi gökhan abi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                        Şimdi gerçek 180 HP olmuş.Lastikte 178.7HP çok ciddi bir rakam.Kazasız belasız keyifli sürüşler abi...

teşekkürler eymen... aynen öle oldu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                          Hasan hayırlı uğurlu olsun kardesim.aracin keyfi şimdi çıkacak. Dikkati elden bırakma .

şafak abi çok sağol, senin beygirlerin yanında bizimkiler ancak otlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                            abi hayırlı uğurlu olsun , artık özellikle trafikte gaza dokunurken biraz daha hassas olman gerekicek tikkat et

mustafacığım teşekkür ederim, aynen artık öperek gezmek zorumdayım yada pedalın altına yumurtamı koysam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                              Hayırlı olsun bu tür işlere hiçbir zaman alışamadım. Orjinallik bence forever.... urock

teşekkür ederim, bende elletmezdim ama kanıma girdiler, iyikide girmişler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Nedir bu FGJ 93'ü geçme aşkı kardeşim yaaa

Ya Chip yaptırıyorlar yada Araba değiştiriyorlar haha haha

Şaka bir tarafa Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler hasanım

teşekkür ederim fatih abi artık yanıma yanaşamıcaksın

Yorum

İşleniyor...
                                X