Duyuru

Collapse
No announcement yet.

apg 09 chiplendi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: apg 09 chiplendi

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Orjinal yazı sahibi: TOGI
    Hayırlı olsun süper değerler güle güle kullanın.

Bu arada tork aşırı artmış , VMAX Performance Umit Bey A16LET için kollar değişmeyecek ise yüksek torklu uygulamaları tavsiye etmiyoruz çünkü kollar zayıf demişti bilginiz olsun..

tolga bey teşekkür ederim, yüksek torkun ne gibi zararları olabilir bilemiyorum ama torkun yükselmesi çok güzel, 4.viteste 40 km hızda gaza bastığm zaman gazı yemesi ve hızlanması çok güzel...
    Eminim çok zevklidir koltuğa yapıştırıyordur

Yüksek torktan dolayı kollar eğilebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
      Hasan hayırlı olsun. Aman dikkat. Torque değerlerin çok artmış. 350 n.m civarının üstüne cıkmamak gerek.

gökhan abi çok teşekkür ederim, bu tork artışı için nelere dikkat etmeliyim?

Yorum

Hayırlı olsun süper değerler güle güle kullanın.

Bu arada tork aşırı artmış , VMAX Performance Umit Bey A16LET için kollar değişmeyecek ise yüksek torklu uygulamaları tavsiye etmiyoruz çünkü kollar zayıf demişti bilginiz olsun..

tolga bey teşekkür ederim, yüksek torkun ne gibi zararları olabilir bilemiyorum ama torkun yükselmesi çok güzel, 4.viteste 40 km hızda gaza bastığm zaman gazı yemesi ve hızlanması çok güzel...
        Eminim çok zevklidir koltuğa yapıştırıyordur

Yüksek torktan dolayı kollar eğilebilir.

2500 e devire kadar normal, ardından ok gibi fırlıyo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mayday
          Maşallah kazasız belasız.İşlemi yapan yer ve fiyat bilgisini bende alabilirmiyim?

arkadaşlar en çok merak edilen yer ve fiyat bilgisi sanırım, açıklamamda sakınca yoktur umarım, yer ps chip tuning, fiyat olarak normal fiyatları yazıyorum, chip 750 lira, filtre 240 lira, ama forum üyelerimize belli bi oranda indirim yapılmakta...

Yorum

Maşallah kazasız belasız.İşlemi yapan yer ve fiyat bilgisini bende alabilirmiyim?

arkadaşlar en çok merak edilen yer ve fiyat bilgisi sanırım, açıklamamda sakınca yoktur umarım, yer ps chip tuning, fiyat olarak normal fiyatları yazıyorum, chip 750 lira, filtre 240 lira, ama forum üyelerimize belli bi oranda indirim yapılmakta...
            Güle güle,iyi günlerde kullanın ve Volkan kardeşimizin (240 bg 350 nm) başına gelenleri aklınızdan çıkarmayın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY

Güle güle,iyi günlerde kullanın ve Volkan kardeşimizin (240 bg 350 nm) başına gelenleri aklınızdan çıkarmayın

teşekkür ederim şaman bey, kısmet bakalım zamanla ne olur bilemeyiz, yalnız tork niçin bu kadar yüksek çıktı aklıma takıldı şimdi...

Yorum

Güle güle kullanın

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa
                  Güle güle kullanın
                  teşekkürler...

Yorum

abi hayırlı olsun çok güzel olmuş ya, valla chip öncesi şanzıman kaybı da bir hayli yüksekmiş...

Yorum

Hayırlı olsun.Muhteşem bir his olmalı.Yakıt sarfiyatındaki değişikliğide zaman içinde yazarsanız sevinirim.Kazasız belasız ve arızasız kullanın inşallah.
                      2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Hasan kardesim hayirli ugurlu olsun. Sen de bizim kervana katildin.soyledigin seylerin aynisini yazilim sonrasi ben de yazmistim. Ozellikle dikkatimi ceken senin de sprinti kapatman ve 3. Viteste patinaja dusmen. Bunlar ayni verimi isaret ediyor. Bu da hos bir detay......

Yorum

Abi ilk yaptıracağım şey filtre + chip. İstanbula kış biter bitmez gelmeyi düşünüyorum ve gelemezsem de beyni söküp göndercem.
                          Yanlız aklıma takılan bi kaç şey daha var.
                          1 ) Şu anda yakıt tüketimim 10.8 ortalamam var. Genelde sakin bir kullanıcıyım. Fazla sıkıştırmazsak böyle bir chip yüklemesinde araca zarar verme olasılığı nedir ?
                          2 ) Yakıt tüketimimde yine sakin kullanırsam bi artış veya azalış olurmu ?
                          3 ) Kaç saatde yükleme işlemini gerçekleştirdiler.
                          Tam benim istediğim olay, resmen tercüman olmuşsunuz derdime. K&N filtre ps chip tuningde mevcutmu ? Ankara da alıp mı gidiyim?
                          Pm ile daha özel şeyler gönderebilirseniz daha memnun olurum.
                          Şimdiden güle güle kullanın. Allah zarar - ziyan ve problem vermesin

Yorum

Hayırlı olsun Hasan kardeşim, güle güle kullan... İyi uçuşlar....

Uçuş Bröven benden

Yorum

Hasan kardeşim güle güle kullan barbaros dokturmus yine çok iyi değerler almissin.

Yorum

Hasan Kardes senin canavar cipli degilmiydi?
                                Valla bu guc ve senin bilek ile amman dikkat derim
                                Frenler icin de ozel birsey gerekebilir mi?

Tork inanilmaz olmus ama 350 nm ustu sanziman ailemizi zorlayabilir.
                                Maksimum guc devri biraz dusmus
                                Gidisini merak ediyorumbir buse video ile senlendirirsen sevinirim
                                Tabi kar kis kalkinca
                                Gule gule kullan beygirleri
                                Volkan Hoca ile gidisinizi merak ediyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X