Duyuru

Collapse
No announcement yet.

apg 09 chiplendi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: apg 09 chiplendi

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
    Hasan kardeşim güle güle kullan barbaros dokturmus yine çok iyi değerler almissin.

teşekkürler muratcığım, senin değerlerle karşılaştırdığında tork durumu nedir bakabilirmisin?
    En son yazılımdan sonra daha ölçüm yapmadık. Ama senin tork değerin oldukça yüksek benim ilk yazılımda 223 hp 365 nm almıştık. Şimdi benim downpipe ve 2. kat iptalineden sonra Barbarosun bana dediği 240-245 hp 390-400 nm olmuştur dedi. Ölçüm yaptıktan sonra paylaşırım kardan buzdan arabayı çıkarmıyorum bugünlerde.

Yorum

Hasan kardeşim güle güle kullan barbaros dokturmus yine çok iyi değerler almissin.

teşekkürler muratcığım, senin değerlerle karşılaştırdığında tork durumu nedir bakabilirmisin?
      En son yazılımdan sonra daha ölçüm yapmadık. Ama senin tork değerin oldukça yüksek benim ilk yazılımda 223 hp 365 nm almıştık. Şimdi benim downpipe ve 2. kat iptalineden sonra Barbarosun bana dediği 240-245 hp 390-400 nm olmuştur dedi. Ölçüm yaptıktan sonra paylaşırım kardan buzdan arabayı çıkarmıyorum bugünlerde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        400 tork gerçekten müthiş clapclap.sti ve evodan daha fazla torka sahip olmak güzel bi his olsa gerek

motoru elimize almazsak güzel bi his
        ALLAH korusun abi o nasıl söz öyle
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
        X