Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Downpipe !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Downpipe !!!

İnsignia icin istanbulda downpipe nerde yaptirabilirim?

Ynt: Downpipe !!!

Orjinal yazı sahibi: kb638
    İnsignia icin istanbulda downpipe nerde yaptirabilirim?
    Maslak. İskender usta? Yeni tanıştım ama işçilik süper.zaten bilmeyen bir ben kalmisim

Yorum

İskender abiyi taniyorum yaa Bana hazir lazim kalip dokturmeden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kb638
        İskender abiyi taniyorum yaa Bana hazir lazim kalip dokturmeden
        Hazır olarak bulamazsınız büyük ihtimal ama 2-3 saat zamanınız varsa Maslakta Custom Garage size yardımcı olacaktır. Ben yaptırdım çokta memnun kaldım.

Yorum

sebo ustanın işçiliği güzeldir tam 3 saatemi yaptı kalıp takılması fln?

Yorum

Sebo bir tane ya valla biz biraz muhabbet ettik 4 saati buldu bizimki. Downpipe+orta cat iptali ama işçilik kusursuz diyebilirm.

Yorum

bnde scirocco vardı iskender abide egzos yaptı sebo ustada yaptı 2sininde işcilikleri çok temiz

Yorum

Downpipe da kalitesiz benzin motorda kötü sonuçlar doğuruyor diyorlar, ben de o yüzden bir türlü cesaret edemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                  Downpipe da kalitesiz benzin motorda kötü sonuçlar doğuruyor diyorlar, ben de o yüzden bir türlü cesaret edemiyorum
                  Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz herhalde kalitelidir. Şaka bir yana benzinden dolayı sıkıntı yaşanabilir ama downpipe ile alakası olacağını sanmıyorum...

Yorum

Walla tam alakasını ben de bilmiyorum ama bir forumda bu yüzden motorunda çok büyük sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                      Walla tam alakasını ben de bilmiyorum ama bir forumda bu yüzden motorunda çok büyük sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı
                      Kötü benzin motorda büyük hasarlara yol açabilir gerçekten. Ama mantıken downpipe arabayı çok rahatlatan bir uygulama olduğundan böyle bir sıkıntının önüne geçeceğini düşünüyorum. Çünkü bu sayade aracın yakamadığı benzin direkt dışarı atılıyor. Tabi benim bildiğim kadarıyla böyle

Yorum

Daha tecrübeli birine sormak lazım o zmn, bir de benim GTC de iki tane boru var, sanırım 2 sini birden iptal etmek gerekiyormuş downpipe için Insignia da böyle bir durum söz konusu mu?

Yorum

İki boro olması için iki turbo olması lazım. Sizinki turbodan tek çıkıp sonra ikiye ayrılıyordur.

Yorum

İnsigniada turbodan sonra büyük bir katalizatör var daha sonrada küçük bir tane var sonra orta susturucu ondan sonrada çatalla iki taraftaki son susturuculara giriyor boru. Muhtemelen sizdede öyledir.

Yorum

Aslında 2 tane boru değilde aynı boru üzerinde 2 tane kat. varmış birini iptal edince downpipe 2 sini de edince Turbo-back die tabir ediliomuş. Turbo-back olunca sensörlerin kötü benzi durumunda avans vurdurma tehlikesi ortaya çıkıyormuş o yüzden tehlikeli diyorlarmış.

Yorum

İşleniyor...
                              X