Hala mı İstanbul'dan gol haberi yok yahu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul'da kadife kaplama için kalıp aldırabilecek arkadaş var mı?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bugün gidip kalıbı aldırdım. Bir kaç güne kadar bir örneğini gene kendi arabamda deneyeceğim. Üründe bizim ceplerdeki kadar çok girinti çıkıntı olmayacak, mesela su şişesinin yuvasının çentiği gibi.
Engin Bey ürünü otomotiv sanayinde kullanılan 1. sınıf kaplama kumaştan yaptığını söyledi ve şimdilik bu kumaşta tek seçenek siyah. Ancak farklı renk isteyenler için bu kumaştan daha düşük kalitedeki keçelerden de ürünü yapabileceğini belirtti. O keçelerde renk seçeneği bol.
Sonucu burada paylaşacağım ve perşembe buluşmasında İstanbul ekibine göstereceğim. Bundan sonrasında karar sizlerin.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Teşekkürler hocam; hepimizin faydasına olacak.
Eşimin aracı bej iç döşeme; ancak siyah olabilir; bir bakmak lazım. Kendi aracıma ise kesin alacağım, kol dayamanın içi için de ölçü aldı mı? Almadıysa tekrar görüştüğünüzde mutlaka hatırlatın, kol dayamanın içi için de bir parça üretsin mutlaka.
Yorum
-
GOL GOL GOL! ihihi Dostlar rahat olun, siparişleri çok yakın bir tahita geçebiliriz.Ben dün firma yetkilisi ile görüştüm. Ölçüler alınmış, instagram üzerinden ilan edeceklermiş stok durumunu. Bu arada ifadesine göre kol dayamanın ve saklama gözünün de kalıbı alınacakmış yani tamamen konfor paket olacak. Hadi gözümüz aydın.
Yorum
-
Evet kol dayamanın içinin kalıbı sonra alınacak. İşlem biraz uzun ve kalıbı alan kişi iki büklüm durmaktan yoruluyor. Sabır isteyen bir iş. İlk deneme sırasında oraların da kalıbı alınacak.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View PostEvet kol dayamanın içinin kalıbı sonra alınacak. İşlem biraz uzun ve kalıbı alan kişi iki büklüm durmaktan yoruluyor. Sabır isteyen bir iş. İlk deneme sırasında oraların da kalıbı alınacak.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum