Katılır mısınız bilmiyorum ama bence bu arabaların gücüne oranla gündüz farları etkisiz kalıyor.Yani öndeki aracı yeterince etkilemiyor.Vatandaş 140-150 km hızla gidiyor ve kendini çok hızlı gidiyor sanıyor.Ben pat diye ensesinde bitince panik yapmaya başlıyor.2 gün önce arkadaşın bmw ile gidiyorum.araba 136 beygir ama önünden herkes kaçıyor.Sonrasında kesin kanaat getirdim gündüz farlarının etkisiz olduğuna.Ve kendi çapımda bi çalışma yapmaya karar verdim.Her ne kadar çok etkili olmasa da görünüş açısından çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim.Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gündüz farı yetersizliği
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: nedim View PostKatılır mısınız bilmiyorum ama bence bu arabaların gücüne oranla gündüz farları etkisiz kalıyor.Yani öndeki aracı yeterince etkilemiyor.Vatandaş 140-150 km hızla gidiyor ve kendini çok hızlı gidiyor sanıyor.Ben pat diye ensesinde bitince panik yapmaya başlıyor.2 gün önce arkadaşın bmw ile gidiyorum.araba 136 beygir ama önünden herkes kaçıyor.Sonrasında kesin kanaat getirdim gündüz farlarının etkisiz olduğuna.Ve kendi çapımda bi çalışma yapmaya karar verdim.Her ne kadar çok etkili olmasa da görünüş açısından çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim.Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.
Böyle gündüz farı gibi sosyetik uygulamalar yokken 1992-1993'lerden beri tüm araçlarımda her zaman farlarım açık giderdim. Gerçi o zamanlar herkes farlarını açık unutmuşsun birader derlerdi haha ama ben aldırış etmeden devam ederdim.
Kısacası aslında araçların farları kuzey ülkelerinde olduğu gibi her zaman açık olmadı, gündüz farı hiçbir zaman farın yerini tutmayacak alternatif bir çözüm sadece.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nedim View PostKatılır mısınız bilmiyorum ama bence bu arabaların gücüne oranla gündüz farları etkisiz kalıyor.Yani öndeki aracı yeterince etkilemiyor.Vatandaş 140-150 km hızla gidiyor ve kendini çok hızlı gidiyor sanıyor.Ben pat diye ensesinde bitince panik yapmaya başlıyor.2 gün önce arkadaşın bmw ile gidiyorum.araba 136 beygir ama önünden herkes kaçıyor.Sonrasında kesin kanaat getirdim gündüz farlarının etkisiz olduğuna.Ve kendi çapımda bi çalışma yapmaya karar verdim.Her ne kadar çok etkili olmasa da görünüş açısından çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim.Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.
Nasıl yaptığını ve maliyeti nedir biraz anlatırmısın?
Bu arada mükemmel olmuş .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Emin ol kardeşim,gece bile farları açmadan gitsen öndeki araç kırmızı gözleri görünce irkilir haha
Nasıl yaptığını ve maliyeti nedir biraz anlatırmısın?
Bu arada mükemmel olmuş .
Yorum
-
e çok güzel o zaman, hatta bir adet wifi led dimmer koyup, cep telefonundan dilediğin rengi verebilirsin anında. rgb led kullandığını varsayarsak. başarılı uygulama.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Poste çok güzel o zaman, hatta bir adet wifi led dimmer koyup, cep telefonundan dilediğin rengi verebilirsin anında. rgb led kullandığını varsayarsak. başarılı uygulama.
Yorum
Yorum