Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Racechip xlr ve ya sprintbooster

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Racechip xlr ve ya sprintbooster

Ankara da remaps i aradım ama aracım lpgli olduğu için yazılım yapamayız dediler. Bende Kullanıcı yorumları olumlu olduğu için gaz tepkime cihazı almaya karar verdim. Racachip xlr ddiye birşey çıkmış

Fikri olan var mı acaba? telefondan da kontrol fonksiyonu var.
    Ya da sprintbooster alıcam onunda yeni versiyonu çıkmış daha agresif ayarlı olan.

Aslında farklı planlarım var dı ama suya düştü yazılım yaptırıp cold air intake egzoz vs. ama lpg den dolayı suya düştü, a16let motorun sesini değiştirmekti niyetim aslında ama müziğin sesini açarım artık

İnsignia 1.6t 180hp cosmo

2CR ye gidin, yazılım yaptırın. şu an indirim var. sonrasında LPG li aracınıza AFR ayarı yaptırın. Benzin performansı ve sağlığı alın.
    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
      2CR ye gidin, yazılım yaptırın. şu an indirim var. sonrasında LPG li aracınıza AFR ayarı yaptırın. Benzin performansı ve sağlığı alın.
      cevap için teşekkürler, arayıp soracam 2cr yi, Lpg ayarı yaptıracağım Afr ayarı yapacak bir yer bulamadım ankarada. Sizin tavsiyeniz var mı lpg ile ilgili

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post

cevap için teşekkürler, arayıp soracam 2cr yi, Lpg ayarı yaptıracağım Afr ayarı yapacak bir yer bulamadım ankarada. Sizin tavsiyeniz var mı lpg ile ilgili
        lpgayari.com facebook grubuna katılın, orada beni bulun Ankara'da ben AFR ayarı yapıyorum.
        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post

lpgayari.com facebook grubuna katılın, orada beni bulun Ankara'da ben AFR ayarı yapıyorum.
          Facebook kullanmıyorum hocam ama pm den iletişim bilgileri yollarsanız sevinirim

Yorum

İşleniyor...
          X