Orjinal yazı sahibi: cagri
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Spor yay
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View PostAdana'da zaten adamla pazarlığımı yaptım herhangi bi seste yada bi olumsuzlukta iadesini yapıyorum
Bunların dışında memnunum araba konfordan pek birşey kaybetmedi ama öne yığılma esneme yok artık çok güzel oldu.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Bende Modifiye Konusunda ufak tefek arabama değişiklere gidiyorum. Ama bu Yay Kısmında Hiç bir bilgim yok. Okuduğum Kadarıyla 3-3,5 cm. Yay Almam Gerekiyor. Aklıma Takılan Ne kadar Alçaltır? Acaba Yay Takılı Bir Aracınızın Fotoğrafını Felan PAylaşabilirmisiniz. Benim Aracım 2009 Model. Jant Olarakta 19'' olacak. Yay Konusunda YArdımlarını BEkliyorum.
Yorum
-
3 cm ya da 3,5 cm'den kast edilen 3 cm 3,5 cm alçaltması zaten. Normalde lastik üst kısmı ile çamurluk alt çizgisi 5 parmaksa, 2 parmağa düşecek, hem görüntü düzelecek hem yol tutuş. Piyasada çok marka var, ben eibach kullandım memnun kaldım, çok da sertleşmedi araba 20'' janta rağmen.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Benim de hep merak ettiğim, anlayamadığım şey hep bu olmuştur. Onlarca belki yüzlerce Opel mühendisi bir araya geliyor, parça parça bir araba yapıyorlar fakat niyeyse o yürüyen sistemi tasarlayan mühendisler arabaya koyacakları yayı 3-3,5 cm kısa koyup görüntü ve yol tutuşu iyileştirmeyi akıl edemiyorlar ya da istemiyorlar.
Yani sonuçta eğer bu yaylar cidden yol tutuşu iyileştiriyor ve konforu çokta değiştirmiyorsa bizim araçlar gibi sınıfının spor görünümlülerine neden koyulmuyor. Hadi passat, mondeo, superb vs. anlarım çünkü onlar zaten sportiflik değil konfor vaad ediyorlar. Hatta normal insigniaları da anlarım fakat sen insignia sportline diye bir model çıkardıysan ve bunu 19",20" jantlarla satıyorsan normal insigniaya koyduğun süspansiyonu buna koymamalısın doğru değil mi arkadaşlar? En basitinden Seat bırakın C sınıfını B sınıfı araçlarının FR modellerine bile süspansiyonu farklı koyuyor.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Bahsettiğimiz durumlar aslında kişiselleştirmeden dolayı olan durumlar. Sonuçta aftermarket piyasası bu sebepten dolayı var. Benim spor görünüşten anladığım/beklentim ya da modifiyeden anladığım/beklentim ile başkasının ki farklı olacaktır. Bunların tamamının fabrika tarafından üretim bandından çıkması da sanırım pek mümkün olmayacaktır.
Yorum
-
Ülke şartlarına göre üretiliyor araçlar, yolları bozuk, Rusya, Türkiye vs gibi ülkelere avrupadaki araçlara göre 1-2 cm daha yüksek olarak üretilen araçlar gönderiliyor. Türkiyede yere yakın olan bir aracı hiç bir aile babası satın almak istemez ki altını vururum diye.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post3 cm ya da 3,5 cm'den kast edilen 3 cm 3,5 cm alçaltması zaten. Normalde lastik üst kısmı ile çamurluk alt çizgisi 5 parmaksa, 2 parmağa düşecek, hem görüntü düzelecek hem yol tutuş. Piyasada çok marka var, ben eibach kullandım memnun kaldım, çok da sertleşmedi araba 20'' janta rağmen.
Yorum
Yorum