youtube da makyajsız için bi kaç video var. Ben de merak ediyorum.Benimki makyajlı. Bi ara söküp ampule bakıp lede çevireceğim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Geri Vites Lambası - Yeterli Aydınlatmıyor
Collapse
X
-
Benim led'ler geldi, gece deneme imkanım olmadı ama gündüz gölgede denediğimizde yeteri kadar aydınlatmayacağından endişe ettim. Şimdi tampon altına 2 adet büyük led aydınlatma taktırmayı düşünüyorum. Böylece görüntüde hiç fark olmazken, geri vitese takıldığında arka sağ ve sol köşeler aydınlatılacak, kaldırım vs kenarına yanaşırken rahat edeceğim. Bu şekilde kullanabileceğim bir led aydınlatma önerebilecek var mı? Bagaj için aldıklarımızdan alsak olur mu?
Yorum
-
tampon altın çok çabuk çamur ve pislik ile led yüzeyi kaplanıp ışık şiddeti çok düşecektir diye düşünüyorum.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Dışarıdan görünmüyor olması benim için çok önemli, sonradan takılan orijinal dışı aksesuarlar bana çok itici geliyor.
Öte yandan ben camlarımın temizliğine aşırı önem veririm, her yağmurdan sonra elimde "çek çek" tüm görüş camlarını ve yan aynaları, gerekiyorsa sinyal ve farları silerim. O esnada arka tamponun altına da eğiliveririm artık.
Yorum
-
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Plakalıkta sürekli parlayan bir ışık istemiyorum hocam, o yüzden onları almadım. "Onlardan alıp tampona monte ettirsem mi" diye düşündüm ama montajı sıkıntılı olacak ve su geçirmezlik sıkıntı yaratabilir. Aldığım şerit 2 uçtan vidalanıyor ve su geçirmez dış ortam ledi olduğu için sıkıntısız olacak diye umuyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colornick View Post
Yorum
-
Merhaba ben amerikadan luyed led siparis ettim kargo ile 40 euroy geldi bana onlari taktim video linkinide ekliyorum güzel aydinlatiyor ama ayni anda 3 euro yada aliexpresten bu linktdki lambayi aldim sonra dedim 40 euroy yazik 3 euroluk linkteki lamba hemen hemen 40 euroluk lamba kadar güzel aydinlatiyor kesinlikle tavsiye ederim
3 Euroluk Katur 2 Adet T15 W16W LED Ters Işık Ampüller 920 921 912 Canbus 4014 45SMD Vurgulamak LED Yedekleme Park Lambası Lambası Ampulleri DC12V
http://s.aliexpress.com/nyU3Ivai?fromSns=Copy to Clipboard
40 euroluk https://youtu.be/CaeXNG51y7cSon düzenleme: kemal6190; 01.05.2018, 22:57.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum