Zamanında kendi ustama sormuştum tanıyor musun diye. O da demişti ki "Yazılımı sen nasıl istersen öyle yapar, istersen motorun gücünü 2 katına da çıkarır, ama sonra o motor 5 binde bitecekmiş onunla ilgilenmez." Sadece bu firma değil genel olarak yazılım firmalarına ne istediğimizi bilerek gitmeli ve bunu açıkça belirtmeliyiz. Standart olarak uyguladıkları yazılım bizim isteklerimizi karşılamıyor olabilir.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Megachipsde iki insigniaya yazılım yaptırdım. Birinciden çok memnun kaldım ama ikincide hayal kırıklığı yaşadım. İlkinde olan değişimden eser yoktu. Fiyatı uygun ama kurumsallık yok gibi. Herhangi bir sorunda araçla baş başa kalma ihtimali yüksek.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Eyvallah ulaş abim teşekkür ettim.. görüştüm kendileriyle ama megachipte merkezilik yada kurumsallık diye bişey yokmuş.. benden tavsiye yazılım olarak farklı firmaları seçin... Heleki mersinli arkadaşlar varsa aman uzuk dursun üçkağıtçının teki..
Yasin iyidir işinde. bizim 2 insignia ya da attı yazılım herhangi bir sorun yok. üstüne üstük ben iskenderun da yaşadığım halde güvenilir yazılım attırmak isteyen kim varsa yasine gider yasini bilir.
acaba başka 1 megachips bayisinde mi yaptırdınız anlayamadım ?
Yasin damardan bahsediyorum.. inanın sorun yaşasaydınız anlardınız nasıl bi insan olduğunu..
kurumsallık hiç bir bayiinde yok.. yazılımı atana kdr kurumsal attıktan sonra hatırlanırsanız çok iyi
Yasin damardan bahsediyorum.. inanın sorun yaşasaydınız anlardınız nasıl bi insan olduğunu..
kurumsallık hiç bir bayiinde yok.. yazılımı atana kdr kurumsal attıktan sonra hatırlanırsanız çok iyi
bilemedim. benim arabada bir hata meydana geldi. servis tüm yazılımı farkında olmadan sıfırladı. sorunun sadece dıs ısı sensörünün içine arı kaçması ortaya çıktı.
tabi araç geri eski haline geldi. aradım dedim kardesim böle böle oldu. abi senin log bende var mersine geldiğin an hallederiz arkasındayım dedi ve halletti. hani burada dediğim gibi yasin
benim babamın oğlu değil. siz olanı anlattınız ben de olanı anlattım. amacım sizinle her hangi bir tartısma durumuna girmekte değil. söz konusu dahi olamaz. ama çok insan biliyorum yasin
ile iş yapan ilk sorununu siz de duydum. demek ki denk gelmiş.
Tartışmalık bi durum yok zaten aynı durum bnm başıma geldi ekstra ücret istedi benden ödedim sonrası yaptığı yazılımdan memnun kalmadım değiştirmesini söyledim.. müsait olduğumda şöyle olduğunda böyle olduğunda derken epey bi oyaladı son olarak gel dedi gittim beyni söktü bi cihazın içine yerleştirdi yaptım dedi halbuki hiç bişey yapmadı arabaya bindim test ettim eskisi gibiydi... bnm başıma gelen olay bu bnmde düşmanım yada bi rakibim değil ekmeğine taş koyim..
Yorum