Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2CR yazılımlı 1.6 cdti insigniam
Collapse
X
-
2CR yazılımlı 1.6 cdti insigniam
2CR yazılımla 170 hp 400 nm torka çıkartılan İnsignia 1.6 cdti ın ilk 0-100 denemesi ,araçta klima kapalı TC kapalı vaziyette denenmiştir.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketiEtiketler: Hiçbiri
- Beğenmeler 1
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende uzun zamandır araştırma içindeyim 1.6 170 liklere atana çok rastlamadım.2CR firmasiyla görüştüm ama genellikle opel grubunda 1.6 cdtı araçlar yüklenmiş.Antalya da birisine rastladım 1.6 170 sıdı motora atılmış memnun olduğunu söyledi.Gruptan başka yapan abiler varsa (özellikle benzinli araca yapan) bu konuda yorum yaparlarsa sevinirim.Tekrardan iyi günlerde kullanın2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
NAMI DİĞER "GEMİCİK"
'34 JU 7764'
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmeetfuraat View PostHayırlı olsun güle güle kullanın.Bende uzun zamandır araştırma içindeyim 1.6 170 liklere atana çok rastlamadım.2CR firmasiyla görüştüm ama genellikle opel grubunda 1.6 cdtı araçlar yüklenmiş.Antalya da birisine rastladım 1.6 170 sıdı motora atılmış memnun olduğunu söyledi.Gruptan başka yapan abiler varsa (özellikle benzinli araca yapan) bu konuda yorum yaparlarsa sevinirim.Tekrardan iyi günlerde kullanıninsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Yorum