Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acilll Yardım !!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Acilll Yardım !!!!

Arkadaşlar,

Destek olan tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarında desteklerini bekliyorum.

Yorum

normal olandan aldım pro motor ışıgı yakıyor dediler dynaya bagladık 130 hp olan arabam 122 hp cıktı
      sonra racechip bağladım 129 hp cıktı yani 7 hp eğri tablosu cıktısı bile elimde saklıyorum

olamaz diyeceksiniz belki ama chipli 2,0 crdi 130 hp 2.0 140 hp mondeoyu gecemedim belki 10 kere kalkmışızdır şimdi chip var mondeomu güler gecerim artık haha haha haha
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        normal olandan aldım pro motor ışıgı yakıyor dediler dynaya bagladık 130 hp olan arabam 122 hp cıktı
        sonra racechip bağladım 129 hp cıktı yani 7 hp eğri tablosu cıktısı bile elimde saklıyorum

olamaz diyeceksiniz belki ama chipli 2,0 crdi 130 hp 2.0 140 hp mondeoyu gecemedim belki 10 kere kalkmışızdır şimdi chip var mondeomu güler gecerim artık haha haha haha
        Bana ise race chip insignia benzini için normalinin olmadığını sadece pro olanının var olduğunu söyledi.Ayrıca normal olanını önermediğini de belirttiler.Ama sizin açıklamanıza göre kafamda büyük bir soru işareti oluştu.Acaba benzinli bir araç için durum farklı olurmu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skywalker
          Bana ise race chip insignia benzini için normalinin olmadığını sadece pro olanının var olduğunu söyledi.Ayrıca normal olanını önermediğini de belirttiler.Ama sizin açıklamanıza göre kafamda büyük bir soru işareti oluştu.Acaba benzinli bir araç için durum farklı olurmu ?
          bence hiç uğraşmayın, chipten daha fazla para verip doğru düzgün randıman alamayacaksınız.
          InsigniaTEAM

Yorum

Ben, ses modifiyesi ile birlikte Race Chip uygulaması da yaptım. Alper Yıldız adlı mobil uygulayıcı arkadaş Kartal/Migros park yerinde beş dakikada uygulamayı yaptı. Hatta,kendiniz bile yapabilirsiniz. Race Chip'in ötekilere nazaran çok üstün yanları var. Herşeyden önce aracın orijinal yazılımı ile hiçbir şekilde oynanmıyor.Bir kablo demeti ile paralel bağlanıyor;istediğiniz anda kapatabilir,sökebilirsiniz. Bu yönleri ile kullanımı pratik. Performansa katkısı derhal hissediliyor.Dönüş yolunda TEM otoyolunu kullandım;biraz sürat de yaptım.Emin değilim,ama,motor devri 4000 d/dk iken motor sesinde bir anormallik, bir artma hissettim.Hani,son sürat yaparsınız da motor bağırır,ama araba gitmez ya,sanki onun gibi bir şey.Ama,düşük devirlerde katkısı bariz hissediliyor. Bizim araçlarda 1600 devirde turbo harekete geçer,sanki turbo daha erken devreye giriyormuş gibi de hissettim,ama,dedim ya henüz birkaç günlük hadise.Tam kanaat için çok erken.Umarım katkısı olur)

Yorum

[quote=skywalker ]
              Orjinal yazı sahibi: Sufy
              Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Dizel araçlarda kullanıldı benim bildiğim;

Biri 7 beygir falan artırdı dedi

Diğeride söylenen tarzda bir artış olmadığı için

Ve bu arkadaşlar chip yaptırdılar

Basit ve kolay kullanımı var 2 -3 soketi çıkarıp takıyorsunuz sistem devrede istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz en büyük artısıda bu bence
              Bendeki box tekerlekten 174 beygir güç aldı her box kötüdür demek olmaz iyiside var kötüsüde kişi ne istiyor önemli olan o.. bana göre box yerine chip daha iyi tabi tercih meselesi..
              Merhaba
              Siz hangi box markasını kullanıyorsunuz ve aracınızda nasıl bir performans artışı sağladı.Beygir gücü ve tork açısından.Ben Race chip almayı düşünüyorum.Sizin önerebileceğiniz markalar varmı ?
              Orjinal yazı sahibi: skywalker
              Orjinal yazı sahibi: Sufy
              Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Dizel araçlarda kullanıldı benim bildiğim;

Biri 7 beygir falan artırdı dedi

Diğeride söylenen tarzda bir artış olmadığı için

Ve bu arkadaşlar chip yaptırdılar

Basit ve kolay kullanımı var 2 -3 soketi çıkarıp takıyorsunuz sistem devrede istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz en büyük artısıda bu bence
              Bendeki box tekerlekten 174 beygir güç aldı her box kötüdür demek olmaz iyiside var kötüsüde kişi ne istiyor önemli olan o.. bana göre box yerine chip daha iyi tabi tercih meselesi..
              Merhaba
              Siz hangi box markasını kullanıyorsunuz ve aracınızda nasıl bir performans artışı sağladı.Beygir gücü ve tork açısından.Ben Race chip almayı düşünüyorum.Sizin önerebileceğiniz markalar varmı ?
              Ben alpine box kullandım İnsignia için özel yazılım atıldı üstüne premier box.. elimde hala mevcut (chip düşünmüyorsanız ) taktırabilirsiniz...
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

SUFYAN ABİNİNKİSİ FARLI Bİ BOX I VAR SİZİN İŞİNİZİ GÖREBİLİR AMA RACE CHİP BENCE OLMAZ
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                X