Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acilll Yardım !!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acilll Yardım !!!!

Merhaba Arkadaşlar,

Acill yardıma ihtiyacım var.Yarın kısmet olursa İstanbulda olacağım ve birgün kalacağım.Uzun zamandır niyet ettiğim fakat bir türlü cesaret edemediğim konuda sizlerin görüşüne ihtiyacım var.Aracım daha 5 aylık olduğu için direk chip tuning yaptıramıyorum.Garanti nedeniyle.Bunun yerine Race Chip denilen bir olayı keşfettim.sanırım basitçe takılabiliyor ve aracın yazılımına müdahele edilmiyor.Kadıköy de RS motors diye bir yer yapıyormuş.
    Konu hakkında acil fikirlerinize ihtiyacım var.
    - Avantajları ve dezavantajları nedir ?
    - Aracın motoruna veya başka bir kısmına zarar verirmi ?
    - Performans artışının yanında yakıt tüketimini azalttığı söyleniyor.Doğrumudur ?

Arkadaşlar lütfen acil olarak destek verebilirseniz sevinirim.

Ynt: Acilll Yardım !!!!

Bence bulaşmayın bu tip bir cihaza. Kullanan arkadaşlarımız oldu ramdıman alamadılar...

Yorum

box tarzı şeyler pek randımanlı değil. ilk çhıpli insigniacıyım 25 000 km yaptım ne servis anlıyabiliyor nede bir şey oluyor ki benim kadar motora yüklenen kimse yok daha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan Bey
        Ben sınırları zorlamayı pek sevmiyorum.Bu nedenle aşırı bir güç artısı beklemıyorum.Alt devirlerdeki gücü ve torku arttırması benim için yeterli.Bu konuda bana biraz daha artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.Orjinal yazılımna şu an için pek dokunmak istemiyorum.Aracım daha yeni ve bu modul uygulaması çok kolay.Bursada İnsignia için chip uygulayan bir yer yok ve olası bir problemde sıkıntı yaşayabilirim.
        Vereceğiniz detaylı bilgiler için simdiden teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
          Bence bulaşmayın bu tip bir cihaza. Kullanan arkadaşlarımız oldu ramdıman alamadılar...
          Murat Bey ,

Kullanan arkadaşlar kimlerdir ? Bilginiz varmı ? Sanırım kendilerinden daha detaylı bilgi alabilirim.

Yorum

Günaydın Arkadaşlar,

Bu cihazı kullanıpda memnun kalmayan veya halihazırda kullanan ve memnun olan arkadaşlar varmı ? Lütfen bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
            Aracıma en kısa zamanda uygulatmayı düşünüyorum.Başta da belirttiğim gibi şu an için yazılım ile oynayarak tuning yaptırmak istemiyorum.Belki ileride.Ancak bu cihaza sıçak bakıyorum ve sizlerin desteğine ihtiyacım var.

Not : Çok agresif kullanıcı değilim.Ben sadece düşük devirlerdeki güç ve tork problemini halletmek istiyorum.Aracım çok güçlü olsun, çok hızlı gitsin gibi bir derdim yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
              box tarzı şeyler pek randımanlı değil. ilk çhıpli insigniacıyım 25 000 km yaptım ne servis anlıyabiliyor nede bir şey oluyor ki benim kadar motora yüklenen kimse yok daha
              Volkan Bey Merhaba ,

Bana iletişim bilgilerinizi verebilirseniz sizinle telefonda konuşup detaylı fikirlerinizi almak isterim.

Benim cep no : 0 530 4612924

Yorum

Dizel araçlarda kullanıldı benim bildiğim;

Biri 7 beygir falan artırdı dedi

Diğeride söylenen tarzda bir artış olmadığı için

Ve bu arkadaşlar chip yaptırdılar

Basit ve kolay kullanımı var 2 -3 soketi çıkarıp takıyorsunuz sistem devrede istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz en büyük artısıda bu bence

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Basit ve kolay kullanımı var 2 -3 soketi çıkarıp takıyorsunuz sistem devrede istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz en büyük artısıda bu bence
                  Bendeki box tekerlekten 174 beygir güç aldı her box kötüdür demek olmaz iyiside var kötüsüde kişi ne istiyor önemli olan o.. bana göre box yerine chip daha iyi tabi tercih meselesi..
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skywalker
                    Orjinal yazı sahibi: volkan
                    Volkan Bey Merhaba ,

Bana iletişim bilgilerinizi verebilirseniz sizinle telefonda konuşup detaylı fikirlerinizi almak isterim.

Benim cep no : 0 530 4612924
                    tabi 0532 503 40 44

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

hemen söyleyim ben kullandım racechip benim araca 7 bg 16 tork verdi benim için bitmiştir race chip 2.0 crdi arabada %30 alırsınız demişlerdi ne 30 sadece 7 hp almışım ölçüm sonrasında bence chip taktırın limitleri zorlamak sizin elinizde
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

welcome
                        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                        GIBBON

Yorum

Bütün chip uygulamaları agresif olacak, motoru limitlerine kadar zorlayacak diye bir durum yok, siz sadece alt devirlerdeki zayıflığın iyileştirilmesini isterseniz o şekilde daha sakin bir programlama da yapılabilir, şahsi kanaatim chipin boxa göre çok çok daha zararsız olduğu yönünde, yeni nesil box lar haricinde bu tip ürünlerde sadece yakıt arttırarak fazladan güç elde ediliyor, chipte ise tüm paramatrelerle oynanarak motor açısından daha sağlıklı bir çalışma karakteri elde etmek mümkün.
                          Ayrıca zaten arkadaşlar da belirtmişler servisin chipi anlaması mümkün değil, aracı orijinal haline döndürmek isterseniz de ya chip yaptırdığınız yere gidip back up yazılımınızı yükletirsiniz ya da servise gidip yazılım güncellemesi yapılmasını isterseniz sorunsuz şekilde orijinal haline geri döner.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            Orjinal yazı sahibi: FacomX

Bendeki box tekerlekten 174 beygir güç aldı her box kötüdür demek olmaz iyiside var kötüsüde kişi ne istiyor önemli olan o.. bana göre box yerine chip daha iyi tabi tercih meselesi..
                            Merhaba
                            Siz hangi box markasını kullanıyorsunuz ve aracınızda nasıl bir performans artışı sağladı.Beygir gücü ve tork açısından.Ben Race chip almayı düşünüyorum.Sizin önerebileceğiniz markalar varmı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                              hemen söyleyim ben kullandım racechip benim araca 7 bg 16 tork verdi benim için bitmiştir race chip 2.0 crdi arabada %30 alırsınız demişlerdi ne 30 sadece 7 hp almışım ölçüm sonrasında bence chip taktırın limitleri zorlamak sizin elinizde
                              Merhaba
                              Gerçekten çok şaşırdım.Söylenilenin nerdeyse % 30 bile değil.Sizin aracınız neydi ve hangisini aldınız ? Pro olanınımı ? Fiyatlarda baya yüksek.En son 900 gibi bir rakama bırakabileceklerini söylediler.Siz kaça almıştınız ?

Yorum

İşleniyor...