Hocam 0-100 video çekme şansınız olur mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2016 İnsignia 1.6 CDTİ Otomatik 2cr Performance Yazılım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: KalZ View PostSelamlar, bende deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum.
Aslında en çok merak ettiğim konu bu işlemin motorun yada şanzımanın ömrüne ne kadar yada herhangi bir etkisi olup olmayacağı.
Bende ciddi ciddi düşünüyorum yaptırmayı.2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: atatuncel View Post
Öncesini çekemedik ama sonradan yaptık testi. 0-100 8,5-9 saniye arasıydı. ama kesinlikle 9 üzeri değildi. Yokuşta da 182 de kaldı ama orada benim ayağımı gazdan çekmem gerekti bir ara 186 larda bitirecekti çekmesem.
Gerçekten alt viteslerde hızlanma harika durumda şuan.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View PostHayırlı olsun.. sorunsuz sıkıntı sız keyifle kullanın.. bu arada çok iyi bir değer yakalamışsınız.. sprintbooster yoksa onuda taktırın aracı tanıyamazsınız..2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KalZ View PostSelamlar, bende deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum.
Aslında en çok merak ettiğim konu bu işlemin motorun yada şanzımanın ömrüne ne kadar yada herhangi bir etkisi olup olmayacağı.
Bende ciddi ciddi düşünüyorum yaptırmayı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: atatuncel View Post
Sprintbooster'ın yakıtı olumsuz etkilediği hakkında yorumlar var o yüzden emin değilim pek
Yorum
-
ilbey kurt hangi sprintbooster'ı kullanıyorsunuz ? Maliyeti ne oldu size ?2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black
Yorum
-
Yazilimdan once surekli olarak uzun yol yapiyordum. Daha onceki Eskisehir seyehatlerimde 110 sabit sekilde gittigimde 5.1 in altina indirememistim araci. Yazilim sonrasi durum ise su sekilde
Sehir icinde gezdikten sonra hiz ortalamasi 82 ye dustu ortalama yone ayniydi.
Ankara sehir icinde ise cok sakin kullanim ve 46 km ortalama hiz ile 6.1 degeri yakalardim yazilim oncesi. Bu hafta Ankaa da her yerde yol calismasi vardi, 5 kmlik yolu 1.30 saatte gittim iki gun ust uste. Ortalama hiz 30 du ve ortalama 6.1 di.
Yazilim oncesi 6.1 lik ortalamayi depo sonlarina yakin tuttururken, yazilim sonrasi bu degeri ilk ceyrekte tutturdum. Usun yola gittigim icin tam depo testi yapamadim. Onu da yapip eklerim.
Benim gozlemim sakin kullanimda net 0.5-1 lt arasi kazandim.
Donus yolunda ise 160-170 arasi geldim ve iyi ki yazilim yaptirmisim dedim. Aractan yol boyunca keyif aldim.2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black
Yorum
-
güzel haberler umarım devam eder bu şekilde keyif vermeye. merakla takip ediyorum.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum