Abicim aracınız makyajlı kasaysa türkiyede aramanıza gerek yok.. aliexpres en mantıklısı.. ithalatçılar bunu tr'ye getirse iki katı parasına satıyolar.. sipariş edin 20-30 güne elinizde olur.. çalışmama gibi durum olursada iade şansınız var
Bundan forumdaki bir araca yapılmıştı. Çin'den gelecekse ben olsam 2 takım getiririm. Trafikte her şey olabiliyor, bari lambanın yedeği olsun elinizde.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Abicim aracınız makyajlı kasaysa türkiyede aramanıza gerek yok.. aliexpres en mantıklısı.. ithalatçılar bunu tr'ye getirse iki katı parasına satıyolar.. sipariş edin 20-30 güne elinizde olur.. çalışmama gibi durum olursada iade şansınız var
Göründüğü üzere çerçeve.. mevcut olanı söküp bunu monta ediyosunuz.. elektirikçiye gidip sinyalla ve gündüzle bi bağlantı kablosu çekip bağlatıyosunuz bu kdr.. isterseniz sade sinyal isterseniz sade gündüz va vs alternatif çok.. hem sinyal hemde gündüz ledi olarak yanıyo
bence de hoş duruyo.kullanışlı mı peki?bide gündüz foto atabilir misiniz?
Gündüz led'i olarak bağlatmadım gece far yandığı zaman otamatik yanıyor. Birde diğer ışığa göre daha canlı gözüktüğü için ve insanları rahatsız etmemesi adına gündüz ledlerinin üzerine film çektirdimki canlılığını kırsın diye
Kendim kontrol edebilmek için. Farları açtığım zaman yanıyor artık. Birde aslında saçma gelebilir ama ömrünü uzatabilmek için yaptım, devamı olmadığı için. Açıkcası gece daha güzel gözüküyor. Tabiki bu zevk meselesi
Yorum