Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turn push

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turn push

selamun aleyküm cümleten
    yeni aracıma turn push takmak istiyorum fakat odak'ı aradım ellernde olmadıklarını söylediler bayramdan hemen önce yada sonra gelebileceğini söylediler.. başka bi yerde buldum ordada kablo tesisatı yokmuş kendimiz yapacakmışız.. kablo tesisatlı sadece montaj yapabilecğim bi turn push bulabilirmiyiz.. yada turn pusha kablo tesisatı nasıl yapabilirim bilen varmıdır yardımcı olabilecek

Hakan Turn Push montajını işi bilen bir elektrikçinin yapması lazım bir kablo kiti yok forumda bununla ilgili konu vardı montajı anlatan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi şöyle söyleyim.. odaktan geçen sene aldığımda tesisatlı bi şekilde göndermişlerdi.. ben sadece renkleri birbirine uydurup boşta olan kabloyuda bi yuvaya soktum... ama odakın elinde kalmamış ne zmnda gelir mechul.. dışarda bi yerde buldum sade kelle turn push herhangi bi kablo vs bişey yok... buna kabloları nasıl bağlarım mesele burda abi..

Yorum

Yeni aracınız hayırlı olsun, aracınız makyajlı kasa sanırım. Makyajlı kasalarda Turnpush çalışıyor mu acaba veya dokunmatik bir parça var daha dolu araçlarda onu taktırabiliyor muyuz sonradan? Taktırabiliyorsak kullanan var mı, yapacağımız masrafa değer mi? Teşekkürler.
        2017 Insignia 1.6 CDTI Sport OPC Line - Beyaz

Yorum

Aracam eski kasa.. sizin bahsettiğiniz touch ped benim aracıma uymaz zaten.. sizin makyajlılar için denenmedi daha önce birinin ilk yapıp denemesi lazım olurmu olmaz mı diye.. tahminimce nasılki turn push oluyosa onunda olması lazım denemekte fayda var.. küçük detaylar fakat güzel gösteren kullanımı güzel şeyler

Yorum

o kabloları da sanırım odakta birleştirip lehimleyip kullanıma hazır hale getiriyorlardı. Rica ederseniz belki de bağlantı şemasını size verirler.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Turnpush makyajlı kasa Insignia araçlarımızda fonksiyonel olarak çalışıyor mu yani ekranı kumanda edebiliyor muyuz bilginiz var mıdır?

selcuktuncer Hakan Uygur FacomX

Yorum

Hocam yukarda bahsettiğim gibi senin araç için daha önce kimse bişey denemedi.. düşünüyosan böyle bişeyi denemekten başka şansın yok.. ama uyumlu olur ama uyumlu olmaz şansına artık..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                  o kabloları da sanırım odakta birleştirip lehimleyip kullanıma hazır hale getiriyorlardı. Rica ederseniz belki de bağlantı şemasını size verirler.
                  İnan abim o konuda kesinlikle yardımcı olacaklarını sanmıyorum daha öncesinde montaj için bi kaç soru sormuştum hangi kabloyu hangisine bağlıyoruz şeklinde onu bile söylememişlerdi parçayı onlardan almama rağmen

Yorum

deneyen olmadı ama bence imkansız değil, mantık direksiyondaki butonlar ın işlevini paralel olarak görmesi. bence olur. ama deneyen yoktu
                    OPC Line
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum, gözümden kaçmış kusura bakmayın her gün uğramaya çalışıyorum ama foruma. Hakan Uygur selcuktuncer

Yorum

İşleniyor...
                      X