Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jant Lastik Önerisi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jant Lastik Önerisi?

Arkadaşlar 2017 İnsignia Sport aracıma jant bakıyorum. Kar Lastiklerine jant önerileriniz neler? Ne yakışır sizce

Sporttaki janttan sonra kışlık yapacağınız için jantı düşürürsünüz mutlaka maliyet ve kış performansı için cosmo 18" jantlarlar güzeldir ama imkan var ise aracın görselliğini bozmayın mevcut janta kışlık lastik alın mevsimden mevsime değişim yaparsınız .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hocam aynı aracı kullanıyorum. Bende ilk aldığımda kışlık lastikler için ayrı bir jant takımı yapmayı düşünmüştüm ama orjinal jant çok pahalı geldi bir de üstüne aracımızın orjinal lastik ölçülerindeki kış lastiklerinin fiyatları aşırı pahalı olunca bütçeyi fena sarsıyordu ve düzgün çıkma bir jantta bulamadım.

İnternette de genelde çıkan markalarda hem görüntü hem de kalite konusunda bana pek sıcak gelmedi ve Sport janttan sonra diğer hiçbir jantta gözüme güzel gözükmediği için orjinal jant üzerinden devam etmeye karar verdim.

Lastik konusunda da ben aracı Aralık 2016'da aldım ve hangi lastikçiye sorarsam sorayım düzgün bir 245/40/R19 ebat kış lastiği bulamadım. Bulduğum ya aşırı pahalı (michelin ve bridgestone) ya da ucuz ama dandik markalardı. Şansıma Hepsiburada da Nokian 245/40 R19 98V XL WR A4 model lastiği buldum. Linki en alta koyacağım ama maalesef ürün satışta değil ben aldıktan kısa süre sonra stokları bitti. F/P olarak bizim ölçülerde en iyi lastik bu idi, tanesi 840 tl gibi bir rakama aldım. Aynı lastiğin eski aracım için WR D4 modelini kullanıyordum (225/45 R17 tanesi 340 TL), markadan ve lastikten aşırı memnundum o yüzden gönül rahatlığı ile aldım kullandım ve beni üzmedi.

(Site adı ve link paylaşmak yasak ise şimdiden özür diliyorum)
      Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Jant almadan yaz kış drğişimi yaparsanız birkaç değişim sonra balans problemi ve sağa sola çekme yaşayabilirsiniz. İmkan varsa jant da alın.

Yorum

Jant almayı düşünüyorum zaten ticari takside kullanacağımız için aracı kesin jant alıcam. 19 inç jant ne yakışır daha önce gören var mı bu araca..
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.

Yorum

İşleniyor...
          X