Duyuru

Collapse
No announcement yet.

180 hp insignia motor sesi hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 180 hp insignia motor sesi hakkında

Herkese selam, uzun zamandır planladığım ses yalıtımı işinde sona yaklaştım. Arka koltuk ve bagaj tabanı yalıtım malzemesiyle kapladım. Yol sesi azaldı, Sırada ise motor sesi beni aşırı rahatsız ediyor bu motor sesi ve yalıtım çözümü pek yok. O yüzden motor sesinde biraz oynamak istiyorum biraz kulağa hitap eden bir ses olsun
    Egzoz modifiyesi yazılımsız pek mümkün görünmediğinden hava hava filtresi düşünüyorum.

Easy, affordable options for you to obtain the domain you want. Safe and secure shopping.

Bu kit i kullanan var mı acaba, yazılıma müdahale etmeden sorunsuz kullanabilir miyim. Aracımda lpg var bu arada.
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yol sesini arka koltuk ve bagaja yalıtım yaparak azaltmak bizim araçlar için pek etkili değil çünkü bizim araçlar arka kısımda hemen hemen yol sesi almıyor önde daha fazla yol sesi alıyor. Motor sesi biraz fazla katılıyorum bende 6. Viteste çok az genede. Yalıtım olarak ise ön silecek mekanizmasını açıp oraya ilk bituself sonra üstüne 2cm firex yapışkanlı sünger korsak baya azalır ses birde motorun arka kısmında kaputta bulunan yalıtım süngeri gibi olan yere yani onun arkasına 2 cm firex sünger uygularsak ses ciddi olarak azalır. Zaten forex sünger yanmıyor Benim de aklımda da bakalım zaman bulabilirsem uygulayacam dediklerimi.
    İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121 View Post
      Yol sesini arka koltuk ve bagaja yalıtım yaparak azaltmak bizim araçlar için pek etkili değil çünkü bizim araçlar arka kısımda hemen hemen yol sesi almıyor önde daha fazla yol sesi alıyor. Motor sesi biraz fazla katılıyorum bende 6. Viteste çok az genede. Yalıtım olarak ise ön silecek mekanizmasını açıp oraya ilk bituself sonra üstüne 2cm firex yapışkanlı sünger korsak baya azalır ses birde motorun arka kısmında kaputta bulunan yalıtım süngeri gibi olan yere yani onun arkasına 2 cm firex sünger uygularsak ses ciddi olarak azalır. Zaten forex sünger yanmıyor Benim de aklımda da bakalım zaman bulabilirsem uygulayacam dediklerimi.
      Aslınd bu bütün araçlar için geçerli, önden de alıyor yol sesi tabi ama asıl arkadan geliyor dikkat edilirse farkediliyor. Ciddi şekilde fark var yalıtım sonrası. Bitüselfin kalın bi malzeme değil. Ben focal bam kullandım. Daha araştırıp davlumbazlara da dalacam.

Yorum

Siz sadece focal bam mi kullandınız. Üstüne birde forex sünger ekleseydiniz çok daha iyi olurdu. Focal bam genellikle titreşimleri sönüm ler onun üstüne birde sünger şart yalıtım için. Şöyle baktığımda yalıtım konusunda bizim araçların en zayıf kısmı davlumbaz bence. Diğer mondeo c5 ve 508 de davlumbazlarda sünger gibi bir doku var hem taş seslerini azaltıyor hemde yol sesini azaltıyor. Motip pütür var sprey şeklinde tanesi 20 lira onu alıp davlumbaz başı 1 kutu sıksak çok iyi olur.
        İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

sadece focal bam kullandım. Zaten bunun üstünde sünger de var hem ses sistemi performansı hemde ses ısı vs izole işlevi varmış.

Yorum

intake kit ve ya açık filtre fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar biri yardımcı olabilir mi sipariş vericektim yarın

Yorum

Benim bindiğim araçta sessiz olması lazım
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Bende aracın sessiz olmasını isterdim ama değil malesef bizim araçlar. Bende sesi güzelleştireyim diye düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
                X