Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmir' de modifiye - tuning

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İzmir' de modifiye - tuning

merhaba arkadaşlar,
    izmirde insignia için difüzör vs adam akıllı toparlayacağımız yaptırabileceğimiz ve mesela irmscher stil birşeyler yaptırabileceğimiz, bilinen iyi bir tuningci var mıdır acaba?

Irmscher bir zamanlar KaStyle'da vardı, bir sorun isterseniz.
    InsigniaTEAM

Yorum

tesekkurler....KASTYLE ile görüştüm cagrü bey, 2013 e kadar calısmıslar irmscher ile. suan calısmıyorlar. insignia body kit veya difüzör namına hicbirsey yok. sanırım internetten satın alıp kend i imkanlarıyla bir sekilde yaptırıyor insanlar. mesela 200 tl ye bir tane difüzör alacagım gelecek internetten biryerden. rizeden mi ne... foto gonderdiler ama yakından gormek lazım.. satın alcam gelcek begenmezsem cöp 200 tl.... bilemiyorum nasıl olur bu işler... ve ben asla da sevmem polyestercide falan çakma seyler yaptırıp yamuk yılık montaj falan..

Yorum

Araba makyajlı kasa ise Irmscher önermem, yakışmıyor bence. OPC Line bodykit veya OPC tamponlar iyidir.
        InsigniaTEAM

Yorum

Çok kötü bence.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bence de hiç yakışmamış.
            insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
            honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Alternatif hic bulamadım. kesip biçmeyi de hic sevmiyorum arabayı. direkt cuk diye takılan bir tek bu var. alternatif varsa link gonderirseniz sevinirim. bu tarz sportif bi aracta difüzör illa ki olmalı diye dusunuyorum. hatta sportun difizörü bile cok zayıf bence

Yorum

i30'undan Transporter'ına kadar alakalı alakasız birçok model için kopyalayıp kopyalayıp uydurdukları bir ürünü takmazdım
                InsigniaTEAM

Yorum

Yani basitce cok kurcalamadan uygulayacağim birsey istiyorum. opc gibi komplike bi olaya girersek adama sorarlar niye 3 lira fazla verip de sport almadın da cosmo aldın diye

Yorum

İşleniyor...
                  X