Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 Turbo OPC Bodykit
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 Turbo OPC Bodykit
Orjinal yazı sahibi: mertkkabataslak fiyat cıkardım
OPC body kit =8000TL
20"jant=4500TL
lastik 2500TL
OPC direksiyon vites ve körüğü ,pedalları=2000TL
Coilover=3000TL
arka ince spoyler=200TL
LED li Far=4700TL
Cam filmi =350TL
Cosmo anten=330TL
Opc paspas=350TL
DVD800+push turn=5000TL
SQ cok kaliteli ortalama ses sistemi=4500TL
OPC kadran zemini =250tl
Mat siyah kaplama=1700TL
OPC ön koltuklar RECARO=7500TL
Alacantra tavan,direkler vs vs kaplamalar=1200TL
OPC logolar =100TL
Sislere xenon=250TL
motor
(BASLANGIÇ)
Chip=1000TL
İntercooler boruları =450TL
intercooler=1000TL
Air filter=300TL
Komple İskender usta eksoz 1500TL
Bunların hepsini yaptırmak=50.680TL aracımı 53k ya satıp üzerine bu parayı eklersem hatta üzerine kredi cekip az miktar OPC alınabiliniyor
kimsede aaa çakma demiyor hemde içiniz rahat oluyor. he bunların hepsi benim fantezim yaptırırmıyım tabikide HAYIR belki aradan bi kaçtanesini yaptırırım. birini yaptırdınmı arkası geliyor daima ve cıkmaza doğru gidiyorsunuz bi bakmısınız cepte para kalmamıs
tabi bu fifyatın üstüne işçilik,sanayiye git gel taksi vs ulasım,yemek,stress,sıkıntı eklenince töbe yi basıyorsunuz
50000TL yi motora harcasanız 500+hp aracınız olur tabi günlük kullanım dısı
kabataslak fiyatlara bi bakın bi nefes alın camdan aracınıza bakın ben böle mutluyum diyin paranızda cebinize kalsın
tesekkürler
mert bu fıyatları nerden aldın sen
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertkarka fren değisimi push turn taktırdım. gelseydin yanıma tanısmıs olurduk ya
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: mertkarka fren değisimi push turn taktırdım. gelseydin yanıma tanısmıs olurduk ya)
zaten donanımla ilgili değil, Cosmo'ya da takılıyor ama çalışmıyor. CD500 yada DVD800 olması şart.InsigniaTEAM
Yorum
-
ışıklarda yanmıyor. ama sistemin iç yapısı biraz araştırılırsa el freninin artı-eksisinden paralel çekip sadece ışıkları da çalıştırılabilir belki. servisler getiriyor, iki ayrı parça olarak, bir turn-push birde etrafının çerçevesiInsigniaTEAM
Yorum
Yorum