Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara karlıkçı halil de spoiler ve opc tampon seti hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara karlıkçı halil de spoiler ve opc tampon seti hakkında

Tekrar selam herkese, Ankarada birkaç yeri araştırdıktan sonra fiyat uygun geldiği için karlıkçı halil de cam üstü ve bagaj üstü spoiler yaptırdım. Piano black ve fiber malzemeden, yalnız bir sorun var yüzeyde dalgalanma var , yakından dikkatli bakınca görülüyor ama 5 metre öteden bakınca belli olmuyor, Fiber malzeme böyle olmak zorunda mı yani pürüzsüz olamaz mı acaba, bazı yerlerde ise boya noktaları var ufak damla şeklinde bir ara uğrayacağım düzelticeklerini söylediler.

Gelelim asıl konuya opc tampon setide yapıyorlar ama kararsızım, spoiler gibi ufak parçada bile boya düzgün gözükmüyor tamponda sanırım hepten sırıtır, birde far yıkama kapakları fiberde sorun oluyor muş sanırım.

Arka tampon ise şuanki plastik tamponun üzerine fiber eklenerek opc egzoz çerçeveleri takılarak opc ye çevriliyor. Ne yapmalıyım sizce , mevcut tamponun üzerine ek yapmak mantıklı olur mu?

Birkaç yeri aradım artık fiber opc montajını durdurmuşlar , farın kenarlarında boşluk kaldığı için, kaminari park ve odak ı arayıp sordum sadece.

Çok kararsızım eğer bu fiber de boya dalgalı olacaksa tam oturmayacaksa böyle rezil bir malzemeyse hiç bulaşmayacağım. Orjinal de zaten çok pahalı olduğu için tamamen vazgeçecem bu opc sevdasından.

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum herkese iyi geceler
    Son düzenleme: ahmethamdi55x; 03.04.2017, 00:22.
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Bence yaptırmayın. Yıllar önce Karlıkçı Halil'de Vectra aracımın ön tamponuna fiberden karlık ve bağaja spoiler yaptırmış ve çok pişman olmuştum. Dediğiniz gibi fiber hiç bir zaman plastik gibi düzgün durmuyor. Bu nedenle benim fikrim orjinal parça dışında yaptırmamanız yönünde.

Yorum

Fiberdeki kalıp düzgün ve montajı düzgün yaparsa sorun yok tek sıkıntı fiber sert malzeme esnekliği çok yok
      Son düzenleme: FacomX; 03.04.2017, 08:40.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ankara da fiber opc tampon yapan ve spoiler yaptıracağım başka yer yoktu. Fiber malzemenin yüzeyi boyandığında plastik gibi olmayacaksa pürüzsüz olmayacaksa hiç bulaşmayalım. Kaminari ve odak vazgeçtiyse demekki baya bi şikayet aldılar.

Yorum

Fiber Astra H aracıma yaptırmıştım önceden. Opc tampon felan bahsettiğiniz gibi boya konusunda sıkıntısı yoktu. Ama esnek olmadığı için sürekli kırılıyordu. Her hafta sonundan sonra sanayiye gittiğim oluyordu. O yüzden bende cok istiyorum ama arabayıda mahvetmek istemiyorum. Formumuzun önde gelenleri yurt dışından felan plastik getirtebiliyorlar. Keşke yardımcı olsalarda alan herkese aldırsak.

Yorum

Boya konusunda sıkıntı fiber kaynaklı sıkıntı olmaması gerekiyorsa o zaman benim aracın spoyler boyaması hatalı yapıldı, dalgalı gibi yandan bakınca, acaba pasta bu sorunu çözermi.

Geri sökmek de çok sorunlu. Karlıkçı halile bulaşmasaydım keşke, Geçici olarak tutsun diye kağıt bant yapıştırdılar ertesi gün çıkardığımda yapışkan izi kaldı çıkarmak için saatlerce uğraştım. Birde spotler düz olsun diye kaportaya yaptıkları işareti tükenmez kalemle çizdiler.

Yorum

Burasıyla ilgili deneyimi olan var mı acaba. Vazgeçeyim diyorum bu opc den ama duramıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post
                http://www.pasatuning.com.tr/5opel-i...body-kit-Fiber

Burasıyla ilgili deneyimi olan var mı acaba. Vazgeçeyim diyorum bu opc den ama duramıyorum
                Merhabalar, ps dizaynda ben yaptırdım, saolsunlar çok ilgililer. Bir probleminiz olursa devamlı ilgileniyorlar. Evet fiberin cam üstün da dalgalanma hafif oluyor ama tamponlarda o denli kalitesiz görüntü olmuyor bence fena değil.Ben yaptırdım yaptığıma değdi. Ps dizayn Levent abimiz iyidir.

Yorum

İşleniyor...
                X