Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Opc ile Bmw 520i Testi yapılacak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post
    kdristnbl kardeşim benim. 520i nin şansı 420d nin yanında hiç ama hiç yok. İddia içerikli cümlelerin ancak beni tebessüm ettirir. volkan aracı 520i değil. Başka bir şey olmuş. Okumuş üflemiş, yazmış çizmiş. Dalga makinesi yapmış. Sadettin 50 agabeyin OPC sine kafa tutar hale gelse de, durumu hafta sonu 1-1 e getirdik. RX8 ile baş edebilir mi volkan zor ama zorlayacağı kesin.
    hahaha stock 4.20d 5.20 i yi geçer ama benim aracımda box oldugu için bu çok zor 30 saniye altında ise 0-200ün geçebilirsin ama üstündeyse ihtimal yok
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

• coolhahaihihiihihi cok zor cok
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post

hahaha stock 4.20d 5.20 i yi geçer ama benim aracımda box oldugu için bu çok zor 30 saniye altında ise 0-200ün geçebilirsin ama üstündeyse ihtimal yok
        box la başladıysan kdristnbl tamam artık, arkası gelir. Senin aracında box olduğunu bilmiyordum bu arada. Farketmez ama yinede geçerim be Kadircim seni. Bir öğlen gel hemen test edelim.
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

box la başladıysan kdristnbl tamam artık, arkası gelir. Senin aracında box olduğunu bilmiyordum bu arada. Farketmez ama yinede geçerim be Kadircim seni. Bir öğlen gel hemen test edelim.
          E abi benim c180 i geçmişti ya işte bu 5.20i o arabayı aldım zaten Seyyah ağabeyimden,yoksa box vs olmadan 5.20i 0-200 ü 40 saniye civarında tabiki geçersin,ayrıca sen beni rx8 lede gelsen yine geçemezsin biliyorsun ezer geçerim ihihi

F10 Msport

Yorum

• Arkası gelmez ağabey,bmw hikaye pişmanlık yazı atlatalım veririm gider

F10 Msport

Yorum

• Tolga cim ben rx8 i kaale bile almam ben 3.0 litre turbolu araçlarla 300 bg üstü araçlarla gazlarım hee senin kalemin Kadir olur Erhan olur benim araç sana fazla büyük lokma gelir boğazında kalır hemşerim sin kıyamam sana

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: volkan View Post
                Tolga cim ben rx8 i kaale bile almam ben 3.0 litre turbolu araçlarla 300 bg üstü araçlarla gazlarım hee senin kalemin Kadir olur Erhan olur benim araç sana fazla büyük lokma gelir boğazında kalır hemşerim sin kıyamam sana
                Gülücük.Gülücük.Gülücük. Kolay be Volkancım. Yağmur yağdırmazsan, aracından dumanlar çıkarmazsan, 0 km/h dan başlarsan ne olursan ol gel. Gel deneyelim.

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post

E abi benim c180 i geçmişti ya işte bu 5.20i o arabayı aldım zaten Seyyah ağabeyimden,yoksa box vs olmadan 5.20i 0-200 ü 40 saniye civarında tabiki geçersin,ayrıca sen beni rx8 lede gelsen yine geçemezsin biliyorsun ezer geçerim ihihi
                  Kadir Cuma günü öğlen gel beklerim. Ha gelirken box'ını unutma

Yorum

Kadir Cuma günü öğlen gel beklerim. Ha gelirken box'ını unutma
                    haha haha sıkıntı yok box olsada olmasada ben heryerde her sekilde senin içinden geçer plakamı ezberletir sonra gözden kaybolurum biliyorsun geçmiştete yaşatmıştım aynı duyguları sana ağabey

F10 Msport

Yorum

• kdristnbl pes diyorum ya. 0/100 kalkışı yaptık 10 sefer izle bakayım https://www.youtube.com/watch?v=Gw153UeWa3w . Bir seferde b.şehire doğru gittik. Ben her zamanki gibi aracımı kullanıyordum. Hatta FacomX de yan koltuğumdaydı. Sen peşimden bana yetişmeye çalışırken FacomX dedi ki. Tolga, Kadiri önümüze alır, bir delilik yapmasın şimdi, gözümüzün önünde olsun dedi. Buna geçmek diyorsan evet sen beni geçtin .

Yorum

kdristnbl pes diyorum ya. 0/100 kalkışı yaptık 10 sefer izle bakayım https://www.youtube.com/watch?v=Gw153UeWa3w . Bir seferde b.şehire doğru gittik. Ben her zamanki gibi aracımı kullanıyordum. Hatta FacomX de yan koltuğumdaydı. Sen peşimden bana yetişmeye çalışırken FacomX dedi ki. Tolga, Kadiri önümüze alır, bir delilik yapmasın şimdi, gözümüzün önünde olsun dedi. Buna geçmek diyorsan evet sen beni geçtin .
                        haha haha haha sen dua et FacomX yanındaydı yoksa o iki dakikada göremezdin beni,sen beni istanbulun hiç bir caddesinde hiç bir sokağında geçemezsin,0-100 olayına gelirsek orada 100 km hıza cıkmıyordu arac ve kucuk kasislerden dolayı arkadan iter sıkıntı cıkartıyordu 0-200ü deneyememiştik o gece.
                        Sen takma kafana istediğin arabanı al gel ben istediğin yolda içinden geçmeye hazırım yok o vardı yanımda yok şu vardı yanımda ile olmaz o işler iddaya girdin giderken geçildin olay bitti netice önemli benim için netice

F10 Msport

Yorum

• sevgili kdristnbl . Videonun sonunu izlermisin. 100km/h a çıkıp çıkmadığını değerli arkadaşların kontrol etmiş. Videonun sesini aç dinle. Çöp kovasının yanında 100 km/h a çıkıyor şeklinde tespit yapılmış. Ah be kdristnbl . Çabanı anlıyor yeni drag organizasyonuna box'ınla birlikte bekliyorum. Tüm insigniateam davetlidir.

Yorum

sevgili kdristnbl . Videonun sonunu izlermisin. 100km/h a çıkıp çıkmadığını değerli arkadaşların kontrol etmiş. Videonun sesini aç dinle. Çöp kovasının yanında 100 km/h a çıkıyor şeklinde tespit yapılmış. Ah be kdristnbl . Çabanı anlıyor yeni drag organizasyonuna box'ınla birlikte bekliyorum. Tüm insigniateam davetlidir.
                            frene nerede basıyorsun onada bak çöp kovasına gelmeden kaç metre geride basıyorsun ayrıca sende biliyorsun ki arkadan itiş araçta ufak bir çukur yada kasiste zıplama yaptıgında önden öçeker yada 4 çekere nazaran daha fazla esp devreye girer ve araç gaz keser,ayrıca 0-100 ben otoparkta deniyorum canım sıkıldıgında deneme istiyorsan bir akşam perşembe gelirsin çıakrız teme önce iddianı ortaya koydugun şekilde opc ile volkan abinin 5.20 i dener sonra 4.20 d ile benim aracı deneriz

F10 Msport

Yorum

• kdristnbl hatice mi netice mi ? Çöp konteynerine gelince frene basıyorduk. Videoda da üstüne basılmış zaten. Ama bir gün beni geçeceksin ben buna inanıyorum.

Yorum

kdristnbl hatice mi netice mi ? Çöp konteynerine gelince frene basıyorduk. Videoda da üstüne basılmış zaten. Ama bir gün beni geçeceksin ben buna inanıyorum.
                                haha haha haha sen keşke şu perşembe günleri gelsen ya ne kadar zevkli olur eğleniriz

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X