Sadettin 50 beyle telefonda görüştük. Haftasonu aracı test edeceğiz. Yanımda gelirken +30 bg ile geleceğim. Volkanla düz yolda yokuş yukarı testler yapacağız.Volkan için 80/200 testide yaparız.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Orjinal Opc ile Bmw 520i Testi yapılacak
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: canbaz View PostSadettin 50 beyle telefonda görüştük. Haftasonu aracı test edeceğiz. Yanımda gelirken +30 bg ile geleceğim. Volkanla düz yolda yokuş yukarı testler yapacağız.Volkan için 80/200 testide yaparız.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostGenç arkadaşım koymuş olduğun videodaki hız testi DYN da yapılmış bir deneme. Yaklaşık 3 ay önce Pendik'te yaptırdığım DYNO testinde benim OPC nin son hızı 286 km/h idi.Hatta bu durumu Volkan Paçaya anlatmıştım.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Sadettin 50 agabey, aramizda 4x4 ve insignia otomotik sanziman dusmanlari var. boy boy fark olur diyenlere boy boy zafer resimleri hediye edecegim.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbaz View PostSadettin 50 agabey, aramizda 4x4 ve insignia otomotik sanziman dusmanlari var. boy boy fark olur diyenlere boy boy zafer resimleri hediye edecegim.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbaz View PostSadettin 50 agabey, aramizda 4x4 ve insignia otomotik sanziman dusmanlari var. boy boy fark olur diyenlere boy boy zafer resimleri hediye edecegim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Manüel olsa sonuç değişebilir diyecem de otomatik araçta sadece gaza basıyorsun pilotajlik bir durum yok bence sonuç gene aynı olacak. Sonuç aynı da olsa Opc de bir gariplik olduğu aşikar 6.3sn 0 100 den bahsediyoruz bmw mümkün değil o kadar erken çıkamaz. Zaten üst hızlarda bmw nin hiç şansı yok.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
-
6.4 saniye oopelin verdiği değer ama gerçek otomatikte 7 saniyeyi buluyor bende 6.7 ve 7 saniye arasında 0 100 km hızı tamamlıyorum kalkışda gecilcegimi zannetmiyorum 100 den sonra geçmeye başlarım opc yi anca 260 larda yanıma gelebilir
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum