OPC 0/200 de kesinlikle geçmesi gereken bir araç. Şuanda böyle bir 0/200 roll düzenlense, direk OPC için iddiaya girerim. Ama kullanan ben olmalıyım. Araç sahibini kötülemiyorum kesinlikle ama ben alırdım. OPC de yılların verdiği bir yorulma yoksa, şanzıman kaçırmıyorsa, yağı, suyu yerindeyse kesinlikle alması gereklidir. Bir sorun var bence. Matematiğe güveniyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Orjinal Opc ile Bmw 520i Testi yapılacak
Collapse
X
-
Haklısın. Volkandan korkulur. Ani hızlanmalarda beygir ön plana çıkar. Tork çok önemli değil. 260 BG ile 325 BG ciddi bir farktır. OPC kalkışta bile farklı başlar. Verin OPC yi bana göstereyim. 1000 TL ' ye iddiaya giriyorum. Volkanın aracını geçerim.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Yorum
-
Hemşerim 80 220 de opc ile beni geç güzel bir yerde gelen herkese yemek ısmarlarım opc nin bütün bakımları bana gelmeden önce sadettin abi yaptırmıştı biz gazlaldıktan sonra sadettin abi 3 . Köprü yoluna gidip aracını denemiş orada 267 km hıza çıkmış ve hiç zorlanmadan çıkmış araç sağlam amma 200 den sonra iyi yürüyor otomatik vites çok torpuluyor araci
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkan View PostHemşerim 80 220 de opc ile beni geç güzel bir yerde gelen herkese yemek ısmarlarım opc nin bütün bakımları bana gelmeden önce sadettin abi yaptırmıştı biz gazlaldıktan sonra sadettin abi 3 . Köprü yoluna gidip aracını denemiş orada 267 km hıza çıkmış ve hiç zorlanmadan çıkmış araç sağlam amma 200 den sonra iyi yürüyor otomatik vites çok torpuluyor aracihttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Otomatik opc 7 saniyede kalkıyor Ali opc nin düz viteslisini ben birkaç defa olctum 6.7 6.8 saniye 0 200 de yaparız hemşerim geçme şansın hiç yok boşuna masrafa girme
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Artı videoda 50 den başlamıştık o kadar fark oldu 0 dan kalksak o biraz avantajlı olur ama ben onu 80 de yakalar hadı 120 de olsun yakalar yine geçerim
Yorum
-
Sadettin 50 bey merhaba. Aracınız bildiğimiz OPC 325 bg araçsa volkan kardeşimle güzel bir kapışma olacak. 0/200 'de görüşmek üzere diyelim o halde...https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
Yorum
-
Merak ettiğim bu bmw 1.6 170hp birde yazılım var. Opc otomatik 4 çekerin 0 100 ü 6.3sn bmw o kadar yoktur tahminimce stok 8.7sn . Bir ilginçlik var Opc nin alması lazım bence. Alamıyorsa da Benzin mahareti değil bu araçta bir anormallik varİnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
Yorum