Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Opc ile Bmw 520i Testi yapılacak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

canbaz Tolga keyif vaktini planlamak lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post

haha bir yazılıma bakar 5.30xd leri geçiyor kalkışta 5.20i ama bmw bana göre değil,fazla tutmam elimde, ne yol tutuyor ne fren napim boş yolda hızlı gidicek diye araba sürücek değiliz
      kdristnbl Diyanet açıkladı, yazılım harammış.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan View Post

Hayırlı olsun ne zaman aldın rx8 ı birde 238 bg lik olanmı Rolling yaparsak çok keyifli olur
        volkan evet, denk gelirsek yaparız tabi. Bu yakada beni geçecek kimse yok zaten (ikon koyamıyorum, artık nasıl ikon koyduğumu varın siz düşünün)

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post

kdristnbl Diyanet açıkladı, yazılım harammış.
          nerden buldun bu fetvayı

Yorum

hahahahaa
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post

nerden buldun bu fetvayı
              FacomX Bağcılar merkez camiinin imamı söyledi

Yorum

canbaz Selam söylersin Bağcılar merkez camiinin imamına nereden okumuş İmamı Buhari denmi yoksa Ömer Bilmen Nasuhiden mi çok merak ettim

Yorum

canbaz Selam söylersin Bağcılar merkez camiinin imamına nereden okumuş İmamı Buhari denmi yoksa Ömer Bilmen Nasuhiden mi çok merak ettim
                  FacomX Turbo için benzer söylentiler çıkmıştı zaten. Haram beygir üretir, aldanmayın kullanmayın. Atmosferikten şaşmayın diyorlardı.Ben bilmem sadece söylenenin yalancısıyım zaten pek fazla turbo kullanmam (sayın admin, ikonlarım çalışmıyor. bu sebeple mimiklerimi ifade edemiyorum, müşgülüm.)

Yorum

canbaz : Mesaj alındı

Yorum

zeytin bu yorum sanki hatırlıyorum Dejavuuuuuu
                      Evet Fatih abi , doğrusu bu tip paylaşımlar yapan üyelerimiz bunu kendileri yazsa sevinirim .
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan View Post
                        Tolga cim senin araba nda hayırlı uğurlu olsun motor ne bu arada dizel benzin . Güçlendirelim biraz
                        ahahah Volkan abi sokakta çocukları şekerle kandıran amca misali kimi bulsan kandırmaya çalışıyorsun
                        InsigniaTEAM

Yorum

Ben araçların içindeki cevherlerin ortaya çıkmasından yanan kardeşim benim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Yaptığımız test sadece 700 metrelik mesafede yapıldı.Sürücülü olarak BMW 1750 kg, OPC 2100 kg(benimle beraber videoyu çeken Volkan ağırlığında bir arkadaş).Mesafe oldukça kısa olduğu için. Bu detaylar çok önem kazanıyor. Volkan beyin söylediğine göre bmw 260 hp. Ancak yarış öncesi kullanmış olduğu benzin katkısı gücü bana göre en az 15-20 hp yükseltmiştir.Özet olarak 325 hp lik Opc ile 170 hp.lik bmw değil,270-280 hp.lik araç yarıştı.Opc uzun mesafeli sürüşte en fazla Torku 225-250 km/h de sağlayan bir araç.Bu yüzdenyaklaşık 1930 kg.lık(benim ruhsatta yazan) ağırlığı kısa mesafeli hızlanmalarda büyük dezavantaj.Volkan Paçayı tebrik ederim,5.20i ile uzaktan yakından alakası olmayan gerçekten müthiş bir araç meydana getirmiş.

Yorum

Sadettin 50 bey araçların farklı olması değil üzerindeki donanıma yapılan extralarla mucizeler yaşayabilir 1.6 Insignia ile çok can yaktık buradan şu çıkıyor opc ye citirdan bir Tuning yapıldığında bu test çok farklı olurdu daha nice keyifli testler

Yorum

Sayın Başkan 8 ay önce paşaoğlunda yazılım yaptırdım,ancak şanzımanda problem çıktığı için tekrar orijinale döndüm.

Yorum

İşleniyor...
                                X