Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Opc ile Bmw 520i Testi yapılacak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75 View Post
    OPC'nin Hiç yetişemeyecek bir görüntüsü vardı.
    Oguz_75 Hocam 200 lere kadar arkada kalır ama 230 ve uzeri almaya başlar Opel Insıgnıa son süratta ne yapıyorsa yapıyor zaten

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dj 1040 View Post
      O arabanin opc olduguna eminmiyiz
      Yok burda milleti eğlendirmek için yapılmış birnumara araç opc görünümlü 2.0 160 lik

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dj 1040 View Post
        O arabanin opc olduguna eminmiyiz
        ozaman v6 sesi ve ekrandaki OPC logosunu verelim

InsigniaTEAM

Yorum

Yavaş yavaş videolar geliyor

Yorum

BMW ilerde yavaşladı mı yoksa opc mi gelip geçti anlamadım. BMW birden uzaklaştı birden de yaklaştı onu da anlamadım.

Yorum

200 e kadar rolling yapılmış BMW gazdan ayağını çekmiş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                200 e kadar rolling yapılmış BMW gazdan ayağını çekmiş
                Sadece gazdan ayağını çekme değil abi, viraj olduğu için fren de var.
                InsigniaTEAM

Yorum

canbaz Tolga hocam övgü güzel pistlerde senide görmek isteriz mesala Volkanla bir deneme yapabilirsin
                  @FacomX Denk gelirsek neden olmasin. 0/100 bende olur ama sonrasi benim icin zor
                  https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

canbaz 0-100 de de Volkan alır gibime geliyor artık havalar güzelleşti
                    Son düzenleme: FacomX; 04.04.2017, 09:24.

Yorum

Tolga cim senin araba nda hayırlı uğurlu olsun motor ne bu arada dizel benzin . Güçlendirelim biraz

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan View Post
                        Yok burda milleti eğlendirmek için yapılmış birnumara araç opc görünümlü 2.0 160 lik
                        Bende kinayede bulunmustum. Opc yi gozumuzde biraz fazla buyutmusuz gibisine... ne olursa a laun yanlis anlama kisisel algilama opc nin bi 520 den budenli fark yemesi ilginc geldi bana
                        2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan View Post
                          Tolga cim senin araba nda hayırlı uğurlu olsun motor ne bu arada dizel benzin . Güçlendirelim biraz
                          Teşekkürler Volkancım. Bir sene önce 420d almıştım. Bir adette RX8 var. Asfaltta tutunabilirsem 0/100 6 sn gibi oluyor. Bilmem sonuç ne olur ama yine efsane bir araç yapmışsın. Emeğine sağlık

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

canbaz 0-100 de de Volkan alır gibime geliyor artık havalar güzelleşti
                            Volkan alabilir önemli olan Kadirin alamamasıdır. :

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post

Volkan alabilir önemli olan Kadirin alamamasıdır. :
                              haha bir yazılıma bakar 5.30xd leri geçiyor kalkışta 5.20i ama bmw bana göre değil,fazla tutmam elimde, ne yol tutuyor ne fren napim boş yolda hızlı gidicek diye araba sürücek değiliz
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post

Teşekkürler Volkancım. Bir sene önce 420d almıştım. Bir adette RX8 var. Asfaltta tutunabilirsem 0/100 6 sn gibi oluyor. Bilmem sonuç ne olur ama yine efsane bir araç yapmışsın. Emeğine sağlık
                                Hayırlı olsun ne zaman aldın rx8 ı birde 238 bg lik olanmı Rolling yaparsak çok keyifli olur

Yorum

İşleniyor...
                                X