Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Opc ile Bmw 520i Testi yapılacak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Videoları merakla bekliyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Heyecanlı şeyler bunlar )
      Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

80-200 de 2 boy bmw gecer sonra opc alir
        5.20 i lerdeki motor gercekten iyi is cikartiyor5.30 d ile yuruyup onu bile ayiriyor bakalim motoru kirmadan bi 5 bin km daha yol yaparsa volkan agabey bende yazilima girerim
        ama yinede bmw hikaye be insignia candir
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kazasız belasız bir test olmasını dilerim.

Yorum

Sonuç lar belli oldu videolardan artık yorum yaparız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

oooo merak had safhada
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

opel opc 325 hp de olsa opelin beygirleri dolap beygiri..saka bi yana BMW alır 520i deki N20 tip motor iyi iş yapar..insignia candır
                34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
                Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
                http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Özetlersek dediğim olmuş

Yorum

Yorumları test sahipleri yazsın volkan Sadettin 50

Yorum

Söz konusu Volkansa iş değişir
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Videoyu izledim tahminim doğru çıkmış
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sağolsun kırmayıp geldi sadettin abim yanıma opc şanzıman oranları uzun 6 vites bmw kısa oranlı 8 vites bu ciddi avantaj sağlıyor aktarmada 4 çeker olduğun dan güç kaybediyor bu yüzden 0 200 km hızlanması biraz daha düşük bmw ye göre amma 200 den sonra hızlanması gayet iyi bu gün bende kullandım opc yi sekerpinar orhanlı arasında çok çabuk 255 çıktım dahada giderdi 270 rahat görürdü trafikten dolayı yapamadık

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkandan yorum geldi sıra Sadettin beyde
                            Son düzenleme: FacomX; 02.04.2017, 22:05.

Yorum

Sadettin olacaktı Fatih bey yanlış yazdınız efendim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan View Post
                                Sadettin olacaktı Fatih bey yanlış yazdınız efendim
                                Düzelttim Volkan uyarın için teşekkürler T9 Kurbanı olmuşum

Yorum

İşleniyor...
                                X