Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Opc ile Bmw 520i Testi yapılacak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şimdi biz perşembe buluşmasında buluşuruz 3. Köprü yolunda opc ile Rolling yaparız sen kullanırsın opc yi ....kim kaybederse bütün gelen arkadaşların balığını kolasini ısmarlar üstünede güllüoglundada baklava ısmarlar.... istersen opc yi beğenmediğsen kendi rx8 ilen gelirsin onunla Rolling yaparız 80 200 km hızlanması nda sana 2 boy fark atarsam sen kazanmış olursun 2 boyun üstünde atarsam ben kazanmış olurum buda sana hemşeri kıyağı
    Son düzenleme: volkan; 10.04.2017, 17:16.

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

• volkan çok iddialısın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
        volkan çok iddialısın
        Yok canım ne iddiası bu dediklerim gerçeğin ta kendisi ihihi

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

• Bu arada bu gün 80 225 km arası hizlanma videosu çektim önüme atlamasa öküzün biri 225 den sonra kide hızlanmayi gostercektim birdaha kine artık iyi seyirler videoyu Fatih amca atar birazdan

Yorum

• Volkan, 0/160 a kadar RX8 ile beni geçebilme ihtimalin çölde kırmızı kutup ayısı görmek kadar. Seninle niyete girsek sen bu sefer de kar yağdırırsın
            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post
              Volkan, 0/160 a kadar RX8 ile beni geçebilme ihtimalin çölde kırmızı kutup ayısı görmek kadar. Seninle niyete girsek sen bu sefer de kar yağdırırsın
              İyi o zaman 0 200 km hizlanma videosu çek at foruma görelim bu arada rx8 ı çerez gibi yerim hiç şansın yok

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: volkan View Post

İyi o zaman 0 200 km hizlanma videosu çek at foruma görelim bu arada rx8 ı çerez gibi yerim hiç şansın yok
                Çerez mi ? Ben seni 420 ile sallar, RX8 le deviririm. Bir gün gelecek göreceksin

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

• Buda benden bonus olsun

Volkanın Videosu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post

Çerez mi ? Ben seni 420 ile sallar, RX8 le deviririm. Bir gün gelecek göreceksin
                    Tolga cim sen 4.20 ile önce kadiri geç öyle bana gel Kadir sen nediyorsun Tolga abin için

Yorum

Tolga cim sen 4.20 ile önce kadiri geç öyle bana gel Kadir sen nediyorsun Tolga abin için
                      Volkan yine yokuş aşağı yolu bulmuşsun. Maşallah aracın gerçekten müthiş hızlanıyor. Bu şekilde düz yolda hızlanırsan beni zorlayacağına kanaat getirdim. Farklar boy boy RX8 Volkana ... Öpüyorum seni heşehrim

Yorum

mazotlu arabası benım boxlu arabamı geçicek öylemi 17 jantlı 5.25 xd ye neler yaptığımı bülent ağabey anlatsın 4.20d nin işi çok zor,canımı sıkmasın kimse gider yazılımı çakar alayına giderim de gerek yok yine arka stopumu görürler bir miktar sonra oda olmaz biliyorlar zamanında
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

• Volkan nerede yaptın bu hızı?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View Post
                            Volkan nerede yaptın bu hızı?
                            Sekerpinar tuzla arası senin opc ile 255 yaptığımız yerde Sadettinabi

Yorum

• Müthiş.Hız kadranı sanki devir kadranı gibi çok hızlı yükseliyor.Demek oluyor ki seninle daha çok 260 km üzeri hızda rekabete gireceğiz.

Yorum

• kdristnbl kardeşim benim. 520i nin şansı 420d nin yanında hiç ama hiç yok. İddia içerikli cümlelerin ancak beni tebessüm ettirir. volkan aracı 520i değil. Başka bir şey olmuş. Okumuş üflemiş, yazmış çizmiş. Dalga makinesi yapmış. Sadettin 50 agabeyin OPC sine kafa tutar hale gelse de, durumu hafta sonu 1-1 e getirdik. RX8 ile baş edebilir mi volkan zor ama zorlayacağı kesin.

Yorum

İşleniyor...
                                X