2014 yeni kasa insignia edition elegance bagaj kapısında bulunan stop lambası yanmıyor. Üst paketlerde yandığını gördüm. OPEL düşük paketlerde maliyetten kaçmış sanırım. Bagaj kapısında bulunan stop lamba ekini nasıl aktif edebilir/çalıştırabiliriz. Bağaj döşemesini açtığımda herhangi bir kablaj göremedim. Bu linkte satılan malzeme var fakat kablajı yapabilir miyim emin değilim http://www.opelotoyedekparca.com/Ope...GM,PR-634.html . Bu tarz uygulama daha önce yapan oldu mu? Forumu araştırdım fakat bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014 yeni kasa insignia edition elegance bagaj kapısında bulunan stop lambası
Collapse
X
-
Merhaba ben edition elegance aracıma belirttiğiniz uygulamayı yaptırdım. Ancak sizin paylaştığınız parça ledsiz stop. Bunun ledlisinin tanesi 200₺ civarı sağ ve sol toplam 400₺ kadar. Açıklamalarda afl far ile kullanılır yazmalı.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
- Beğenmeler 1
-
Aydın surtaş opelden cosmolarda bulunan ledli ek stopları sigorta kutusundan hat çektirerek yaptırdım. 2 yıl önce 480₺ di. Arabanın üzerindeki kapaklara led çekilebilir ama orjinali gibi görükmez ayrıca hata kodu verme olasılığı var.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
Yorum