Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia OPC Bodykit Rehber

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Insignia OPC Bodykit Rehber

Öncelikle herkese merhaba;

OPC bodykit yaptırmayı düşünen bir insignia sahibi olarak aylardır internet üzerinden araştırmada bulunuyorum ve bu konuda birçok sıkıntı bulunduğunu gördüm ve bu sıkıntıları çözmek adına böyle bir başlık açma gereği duydum. Tabi OPC dendiği zaman sadece bodykit aklımıza gelmemeli, jant uygulamalarıda bu kategoriye dahildir.

Sizlerden ricam bilgi sahibi olduğunuz sorulara cevap vermeniz ve bu konuda bilgi sahibi olmayanlara yardımcı olmanız.

Soru 1:
    Bu uygulamayı nerede yaptırdınız ?

Soru 2:
    Bu uygulama sadece fiber olarak mı yapılıyor yoksa plastik uygulama yapan yerler var mı ?

Soru 3:
    Bu uygulamanın olması gereken doğru fiyat aralığı nedir ?

Soru 4:
    Led uygulamalı tampon ve led uygulamasız tampon arasındaki olumlu veya olumsuz farklar nelerdir ?

Soru 5:
    Farklı ön panjur çeşitleri veya Vauxhall logolu panjurları nereden temin edebiliriz ?

Soru 6:
    OPC jantlarınızı nereden aldınız ?

Soru 7:
    Büyük OPC jant ebatlarının araca ne gibi olumlu veya olumsuz etkileri vardır ?

Eklenmesini istediğiniz sorular varsa lütfen belirtiniz başlığa ekleyim.
    İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.

Sercan KESEN

1. Bu uygulamayı odak dynamics veya kaminari park yapıyor.. kaminari şu an yapıyormu bilemiyorum.. 2. Fiberde var plastik te fakat plastik çok pahalı olduğu için genelde fiber yaptıyor herkes.. 3. Fiber 3-4bin plastik 10-11 bin bildiğim kadarıyla. 4- zevkinize kalmış.. ledli göşterişli ledsiz olan orjinal opc de olduğu gibi.. 5- orjinal olanları odak dynamics ten diğerlerini İnterneten araştırmak lazım.. 6 opc jant odak dynamics 20 inç lastikler le beraber 10bin tutar sanırım.. 7- büyük jant her zaman konfordan kayıptır.. yoldaki bütün pürüzleri hissettirir.. yol tutuş daha iyidir.. vs.. 8- odak dynamics den çağrı ile görüşün hem fiyat alırsınız hemde bütün soruları daha iyi cevaplayacaktır..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
      1. Bu uygulamayı odak dynamics veya kaminari park yapıyor.. kaminari şu an yapıyormu bilemiyorum..
      2. Fiberde var plastik te fakat plastik çok pahalı olduğu için genelde fiber yaptıyor herkes..
      3. Fiber 3-4bin plastik 10-11 bin bildiğim kadarıyla.
      4- zevkinize kalmış.. ledli göşterişli ledsiz olan orjinal opc de olduğu gibi..
      5- orjinal olanları odak dynamics ten diğerlerini İnterneten araştırmak lazım..
      6 opc jant odak dynamics 20 inç lastikler le beraber 10bin tutar sanırım..
      7- büyük jant her zaman konfordan kayıptır.. yoldaki bütün pürüzleri hissettirir.. yol tutuş daha iyidir.. vs..
      8- odak dynamics den çağrı ile görüşün hem fiyat alırsınız hemde bütün soruları daha iyi cevaplayacaktır..
      Bilgilendirme için teşekkür ederim.
      Kaminari yapıyor evet ancak fiyat olarak çok pahalı.

Yorum

Sportlarda bulunan body kit yetkili servislerde yapılıyor mu?

Yorum

Pahalı dediğiniz 3 4 bin rakam altında yapan yer Yok zaten
          [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Selam arkadaşlar ben aracıma sinyalli ayna yaptırmak istiyorum bunun için odak dynamicse mail yoluyla ulaştım ama parça temini olmadığı için yapamadıklarını söylediler başka biryerde yaptırma şansımız var mı bildiğiniz biryer varsa lütfen numarasını verirmisiz?birde farım su alıyor tamir ettirebileceğim ve temizletebileceğim istanbulda bilinen güvenilir yer neresi yardımınızı bekliyorum pazartesi yaptırmak istiyorum.

Yorum

Ledili ayna yi piyasaya odak getirdi ve stoklar bitince devamı gelmedi tek tük sağda solda kalmış olanlar var onlarda iki katı fiyat istiyor yada kendiniz Çin'den getireceksin iz eBay dan falan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yagokhan View Post
                Sportlarda bulunan body kit yetkili servislerde yapılıyor mu?
                Serviste yapılıyor ancak pahalı biraz, düşünürseniz orijinal çıkma var, kdristnbl ile iletişime geçebilirsiniz.
                InsigniaTEAM

Yorum

Elimde iki takım mevcut,en ufak bir deformasyon yok,opc body kit uygulandıgı için sadece 2 ay kullanıldı tampon ve marsbiyeller.
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
                    Elimde iki takım mevcut,en ufak bir deformasyon yok,opc body kit uygulandıgı için sadece 2 ay kullanıldı tampon ve marsbiyeller.
                    Hocam ben talibim. Sizinle nasıl iletişime geçerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yagokhan View Post

Hocam ben talibim. Sizinle nasıl iletişime geçerim
                      542 7633724 numaram arayın goruselım hocam
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ledli ayna için ali babadan tedarikçilerle görüştüm ama bizim cosmo aynalarımız 11telli olduğu için çinde bu kadar özellikli ayna yapılmadığını söylediler yaptıran arkadaşlar düşük özellikte ayna alarak kendi aynalarındaki ekipmanımı çinden gelen aynaya mı uyguladılar yoksa eksik özellikli ayna mı kullanıyorlar?misal vereyim çindeki aynalarda elektrikli ayarlama ve kararma özelliği var hafıza ısıtma ve otomatik kapanma özelliği yok yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

Yorum

Selamlar herkese sonunda bende orjinal OPC ön tamponu taktırdım.Uzun zamandır planlıyordum ve Çağrı'nın da yardımları ile bu işlemide dün bitirdik.Araç kaplama olduğundan tampon ile gövde arasında ton farkı var onuda kısmetse Cumartesi günü kaplatıcam.
                          Öncelikle Çağrı kardeşimize destekleri ve yardımı için tekrardan teşekkür ederim.Askere gitmeden bu işi Çağrı ile halletiğim için rahatladım.Şimdiden sana hayırlı teskereler....
                          Ekli Dosyalar

Yorum

Maşallah güzel günlerde kullanın
                            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post
                              Maşallah güzel günlerde kullanın
                              Sağolun Allah razı olsun....Hepimiz araçlarımızla ağzımızın tadı ile kazasız belasız günler yaşayalım...

Yorum

İşleniyor...
                              X