Öncelikle herkese merhaba;
OPC bodykit yaptırmayı düşünen bir insignia sahibi olarak aylardır internet üzerinden araştırmada bulunuyorum ve bu konuda birçok sıkıntı bulunduğunu gördüm ve bu sıkıntıları çözmek adına böyle bir başlık açma gereği duydum. Tabi OPC dendiği zaman sadece bodykit aklımıza gelmemeli, jant uygulamalarıda bu kategoriye dahildir.
Sizlerden ricam bilgi sahibi olduğunuz sorulara cevap vermeniz ve bu konuda bilgi sahibi olmayanlara yardımcı olmanız.
Soru 1:
Bu uygulamayı nerede yaptırdınız ?
Soru 2:
Bu uygulama sadece fiber olarak mı yapılıyor yoksa plastik uygulama yapan yerler var mı ?
Soru 3:
Bu uygulamanın olması gereken doğru fiyat aralığı nedir ?
Soru 4:
Led uygulamalı tampon ve led uygulamasız tampon arasındaki olumlu veya olumsuz farklar nelerdir ?
Soru 5:
Farklı ön panjur çeşitleri veya Vauxhall logolu panjurları nereden temin edebiliriz ?
Soru 6:
OPC jantlarınızı nereden aldınız ?
Soru 7:
Büyük OPC jant ebatlarının araca ne gibi olumlu veya olumsuz etkileri vardır ?
Eklenmesini istediğiniz sorular varsa lütfen belirtiniz başlığa ekleyim.
İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.
Sercan KESEN
OPC bodykit yaptırmayı düşünen bir insignia sahibi olarak aylardır internet üzerinden araştırmada bulunuyorum ve bu konuda birçok sıkıntı bulunduğunu gördüm ve bu sıkıntıları çözmek adına böyle bir başlık açma gereği duydum. Tabi OPC dendiği zaman sadece bodykit aklımıza gelmemeli, jant uygulamalarıda bu kategoriye dahildir.
Sizlerden ricam bilgi sahibi olduğunuz sorulara cevap vermeniz ve bu konuda bilgi sahibi olmayanlara yardımcı olmanız.
Soru 1:
Bu uygulamayı nerede yaptırdınız ?
Soru 2:
Bu uygulama sadece fiber olarak mı yapılıyor yoksa plastik uygulama yapan yerler var mı ?
Soru 3:
Bu uygulamanın olması gereken doğru fiyat aralığı nedir ?
Soru 4:
Led uygulamalı tampon ve led uygulamasız tampon arasındaki olumlu veya olumsuz farklar nelerdir ?
Soru 5:
Farklı ön panjur çeşitleri veya Vauxhall logolu panjurları nereden temin edebiliriz ?
Soru 6:
OPC jantlarınızı nereden aldınız ?
Soru 7:
Büyük OPC jant ebatlarının araca ne gibi olumlu veya olumsuz etkileri vardır ?
Eklenmesini istediğiniz sorular varsa lütfen belirtiniz başlığa ekleyim.
İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.
Sercan KESEN
Yorum