Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Milltek egzoz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Milltek egzoz

Ya bu Volkan saniyor ki arabalari bir kendisi biliyor. Ya kardesim biz daha siparis verirken egsozlarin
    ses yapmayacagini bilerek ve sadece goruntu olsun diye verdik. Ama neyse volkana anlatamayiz. Herseyin en iyisini o bilir sitenin en hizlisi odur,en iyi boruyu o doser en iyi sesi onun arac cikarir vesayre vesayre.... Adama buyukluk bizde kalsin diyoruz sen sazan degilsin senin yerine biz oltaya takilalim diyoruz onu da kabul etmiyor. Tamam Volkanim en sazan da senisin o zaman....eeee daha ne diyeyim....

Yorum

Yahu ınsanda biraz utanma olur arlanma olur senin yazdığın mesaja cevap yazdım ben olta attım biliyordum zaten ben diye yazıyorsun delikanlı adam dediğinin arkasında durur yazdığın mesajı herkes gördü
      Daha niye atıp tutuyorsun büyüklük bende kalsın diyorsun ulan senin neren büyük göbeğinin haricinde bir şey yazıyorsan yazdığının arkasında durucaksin laf cambazligi yapmiyacaksin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

olur anadolu kartalları ile istanbul karşılaşırsa lütfen volkan abi ile utku abiyi eşleştirmeyin katliam çıkacak

Yorum

Ya Volkan tamam sen haklisin diyoruz yetmiyor haksizsin diyoruz yetmiyor. Bir kuzu yetmior bir dana yetmior sana ne yeter be Volkan..... İnanilmaz bir adamsin ya.... 230 dedik yetmedi 240 bg dedik yetmedi 250 olsun hersey dedigin gbi istedigin ibi olsun dostum.....Arkadaslar burdan soyluyorum benim rmscher egzlar ses verior saniyordum hatta abartayim o yuzden taktirdim diyecegim..... Ancak Volkana egozcunun telefonunu verip arattigimda ne icin o egsozu taktirdigimi duyunca ne diyecek bakalim..... Ama volkanim istedi ya ben hicbir sey bilmedigimi ve sazanlik yaptigimi kabul ediyorum dostlar

Yorum

İşleniyor...
          X