Hayirli ugurlu olsun Safak bey.....allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin....benim irmscher egsoz. Bile kurumlandikca ses vermeye basladi merak etmeyin sizin ki zaten ses vercek
amma güldürdün yine beni utku senin ırmscher egzoz dediğin egzozun kendisi değil ucu sadece standartların tekli iki tane sende çiftli iki tane fark bu egzoz ucu değişmekle egzoz sesi değişmez, biz sesi ve performansı arttırmak için komple sistemi değiştiriyoruz vede egzozları seni kandırmışlar galiba egzoz ucu değişince sesde değişecek diye.. muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Hayirli ugurlu olsun Safak bey.....allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin....benim irmscher egsoz. Bile kurumlandikca ses vermeye basladi merak etmeyin sizin ki zaten ses vercek
amma güldürdün yine beni utku senin ırmscher egzoz dediğin egzozun kendisi değil ucu sadece standartların tekli iki tane sende çiftli iki tane fark bu egzoz ucu değişmekle egzoz sesi değişmez, biz sesi ve performansı arttırmak için komple sistemi değiştiriyoruz vede egzozları seni kandırmışlar galiba egzoz ucu değişince sesde değişecek diye.. muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
ihihi ihihi ihihi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ya Volkan esas sen komiksin. Ben sesin değişmeyeceğini bilmiyormuyum? Benim söylediğim az da olsa ses de fark var.esas sen farkını hava filtresi veriyor. Ben onuŞafak beyin ki çok belirgin değişir demek için yaptım. Ben ses değişkiliği olmayacağını zaten biliyoruım. Benimkinde sadece görüntü değişikliği var.....Ya sen gerçekten beni gülmekten öldüreceksin.....hani olta attım desem atmadım ama sen yine oltayı buldun Volkanım... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Ya Volkan esas sen komiksin. Ben sesin değişmeyeceğini bilmiyormuyum? Benim söylediğim az da olsa ses de fark var.esas sen farkını hava filtresi veriyor. Ben onuŞafak beyin ki çok belirgin değişir demek için yaptım. Ben ses değişkiliği olmayacağını zaten biliyoruım. Benimkinde sadece görüntü değişikliği var.....Ya sen gerçekten beni gülmekten öldüreceksin.....hani olta attım desem atmadım ama sen yine oltayı buldun Volkanım... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
var ya seni politikacı yapmak lazım hemen 360 derece dönüyorsun haha haha .. ses değişikliği olmuyacağını biliyorum diyorsunda ben söyledikten sonra diyorsun muhaha sen demedinmi benim ımsher egzozlar kurum bağlayınca daha iyi ses vermeye başladı diye başkasımı yazdı senden habersiz yoksa haha haha çok uyanıksın valla sana bir şey öğretiyoruz öğrenincede ben biliyordum olta attım yok atmadım sen buldun diye çevirip duruyon bir şey daha öğreteyim dedin ya azda olsa sesi değişti oda olmaz utkucum amudada kalksan egzoz ucuyla ses değişmez muhaha muhaha muhaha muhaha
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
evet arkadaşlar bu yazıyı kim yazdı utku arkadaşımız yazmamış hatırlamıyor çünkü onun yerine başka biri yazdı şifresini bilen kim o çıksın ortaya çabuk muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ya ben az önce ne dedim esas ses hava filtresinden diye. Ben Şafak beye moral veriyorum ses artar diye bizim bir dost oltaya atalayıp bak yakalıadım hiçbir şey bilmiyor diyor. Ya Volkanım seni o kadar seviyorum ki senin yerine oltaya ben atlamış olayım ne olacak......... muhaha muhaha muhaha
Ya ben az önce ne dedim esas ses hava filtresinden diye. Ben Şafak beye moral veriyorum ses artar diye bizim bir dost oltaya atalayıp bak yakalıadım hiçbir şey bilmiyor diyor. Ya Volkanım seni o kadar seviyorum ki senin yerine oltaya ben atlamış olayım ne olacak......... muhaha muhaha muhaha
yahu utkucum sen iyice yaşlandın galiba esas ses hava filtresi diye bir şey yazmadınki yazında yazdığın yazında benim imsher egzozlarım bile kurum doldukça daha iyi ses veriyor dedin bu yazıyı başkasımı yazdı kardeşim benim
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Volkanım niye ilk yazımı yazıyorsun da yani okuyorsun d aikinciyi okumuyorsun.......????? Neyse ne dedim ben oltya zıplamış olayım senin yerine ne olacak yeter ki sen mutlu ol......
Volkanım niye ilk yazımı yazıyorsun da yani okuyorsun d aikinciyi okumuyorsun.......????? Neyse ne dedim ben oltya zıplamış olayım senin yerine ne olacak yeter ki sen mutlu ol......
ikinci yazdığın bir şey yokki utkucum ilk yazdığın mesaja cevap yazdım sonradan hava filtresini çıkardın.. hayatta bazen yanlışta yapsan kabullenmek lazım adammı vurdun vurdum ulan diyceksin yanlişmı yaptın yaptım diyceksin. egzoz ucunu değiştirmekle ses çıkmıyacağını bilmemek ayıp değil ama kabullenmemek olta atmıştım şöyleydi böyleydi ilk mesajımdı son mesajımdı yazıp duruyorsun boş ver bunları kardeşim bazen kabullenmek gerekir bazı şeyleri önemli olan bu
volkan bırakmassın artık sen bu egzost ucu muhabbetini heeee haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum