Çağrı kardeş,sonax'ın nesi var ki uzak duralım?Benim arabada sonax var ve gayet memnunum.Çizilmeye ve kabarmaya karşı ömür boyu garantili üstelik
350 liralık boya korumayı 100 liraya yapan yerden hayır beklemem abi
onun haricinde önüne gelen Sonax bayisi oluyor zaten, köşebaşı yıkamacıya bile bayilik veriyorlar.
dün fırçayla araç yıkayan bugün boya koruma yapıyor.
60-70.000 liraya araba aldınız, 350 yerine 500 verin gerçekten kaliteli bir yere yaptırın bence
tabi senin işletmeni bilemiyorum, tüm Sonax'lar kötü diye birşey yok ne de olsa,
ama Sonax'tan daha iyileri varken ben olsam oraya gitmem.
Arkadaşlar camlardaki filmleri resmi bir hale almanın bir yolu var mı ?
Örneğin bunları Ruhsata işletip muayene ve sayre gibi yerlerden veya trafik kontrollerinden geçerken sorun olmaması için.
Muameleci veya trafik evrakları uğraşan birilieri var mı sorabileceğiniz ?
Varsa bir yontem bunu ruhsata işletmenin maliyeti nedir ?.
arkadaşlar bende cam filmi yaptırmak istiyordum lakin ceza yemen bi tarafa aracımın sökülmesini istemiyorum mağlum biraz titizim bu konuda Sökmeden yaparlar yarın 2 gün sonra tekrar şişme yapar yaptır taktır uğraşmak işime gelmiyor,
Sizden ricam Sonradan perde taktıran arkadaşım varsa Orjinalde gelen değil varsa perde taktıran resim eklere yandan ve aradan memnun olurum bende ona göre yaptıracam
camı cıkarmayınca 1 sene icersinde filmin kenarlarından atmalar oluyor tecrübeye sabittir zitırttt oldu camlar. garantiden değistirdilerde yine aynısı olcak yani . en iyisi camı cıkartıp yapılmasıdır
Teoride her filim yasak . Muayenede hafif kusurlu diye çıkıyor . Yinede çok abartı koyu filimlerden uzak durmak lazım ben ön cam 0 numara diğer camlerı 1 numara yaptırmıştım şimdiye kadar hiçi bir sorun yaşamadım Dereceler Ziebarta göre farklı markalarda farklı tonlar olabilyor.
Benim filim yaptırmamdaki amaç aracım koyu renkli olduğu için sıcağı çekiyor filimler %45 oranında sıcaklığı engelliyor ve göz yorgunluğunu hafiflettiği için yaptırdım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum