Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OPC SPORTS TOURER DYNO TESTİNDE :)
Collapse
X
-
Ynt: OPC SPORTS TOURER DYNO TESTİNDE
Hatırladığım kadarıyla bu arkadaş almanya da modifiye show gibi bir yere gidip aracına ne gibi yüklemeler yapacağını araştıracaktı. aracı baya yüklemeyi düşünüyordu. 400+ hp değerler alma peşindeydi. var mı bir gelişme acaba bu konuda?
bende bir polo gti alıp revo yapıp kafa tutmak istiyorum kendisineRenault!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Av.OCALHatırladığım kadarıyla bu arkadaş almanya da modifiye show gibi bir yere gidip aracına ne gibi yüklemeler yapacağını araştıracaktı. aracı baya yüklemeyi düşünüyordu. 400+ hp değerler alma peşindeydi. var mı bir gelişme acaba bu konuda?
bende bir polo gti alıp revo yapıp kafa tutmak istiyorum kendisine
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALHatırladığım kadarıyla bu arkadaş almanya da modifiye show gibi bir yere gidip aracına ne gibi yüklemeler yapacağını araştıracaktı. aracı baya yüklemeyi düşünüyordu. 400+ hp değerler alma peşindeydi. var mı bir gelişme acaba bu konuda?
aracınızı görüyorum bahçeşehirde. bende orada oturuyorum.
işyerinizde parsellerde galiba.
Renault!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Av.OCALOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALHatırladığım kadarıyla bu arkadaş almanya da modifiye show gibi bir yere gidip aracına ne gibi yüklemeler yapacağını araştıracaktı. aracı baya yüklemeyi düşünüyordu. 400+ hp değerler alma peşindeydi. var mı bir gelişme acaba bu konuda?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23paylaşım için teşekkürler Bülent abicim bu adam hala sitemize kayıt olmadı ya ayıp etti
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALHatırladığım kadarıyla bu arkadaş almanya da modifiye show gibi bir yere gidip aracına ne gibi yüklemeler yapacağını araştıracaktı. aracı baya yüklemeyi düşünüyordu. 400+ hp değerler alma peşindeydi. var mı bir gelişme acaba bu konuda?
Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALHatırladığım kadarıyla bu arkadaş almanya da modifiye show gibi bir yere gidip aracına ne gibi yüklemeler yapacağını araştıracaktı. aracı baya yüklemeyi düşünüyordu. 400+ hp değerler alma peşindeydi. var mı bir gelişme acaba bu konuda?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Av.OCALHatırladığım kadarıyla bu arkadaş almanya da modifiye show gibi bir yere gidip aracına ne gibi yüklemeler yapacağını araştıracaktı. aracı baya yüklemeyi düşünüyordu. 400+ hp değerler alma peşindeydi. var mı bir gelişme acaba bu konuda?
Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum